Friday, January 4, 2013

VOTE BRO FRAMESTONE



Entry hari ni nak ajak korang berkempen vote blogger femes ni sapa lagi kalau bukan bro framestone kan. Blogger ni banyak tolong aku mantapkan blog jadi hari ni nak tolong dia plak promote contest yang beliau join ni..

Detail-detail yang beliau bagi ni aku entry kan untuk korang yang baca entry ni untuk vote. Sehari boleh vote sekali sahaja dalam temph 24 jam.jelas kan? Maaf bro sebab lamabat sikit busy sangat-sangat sekarang ni..

untuk vote klik thump up

vote,vote, vote
tolong menolong antara kita...vote cepat.....

20 comments:

Bro Framestone said...

Good luck, macam best je terpilih masuk contest macam nie he..23x

Syuhada Salleh said...

jom undi! hehe.

Remy hazza said...

jom kita pi vote ramai2......

MaYa MustWany said...

gud luck kat bro

Orga said...

demi sahabat, sanggup buat apa saja...vote!vote!vote! :)

Mrs Velentine said...

dah undi

Siti Rohaida Yusof said...

good luck bro

Cik Nur said...

vote..!

Izzati Suhaide said...

dh vote.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama pun baru tadi vote...:)

Anak Pak Muin said...

vote2! :D

hafiz hafizol said...

poyo je komen Bro. jahaha

AyueJean said...

Gudluck Bro.... =D

Syaifuddin Alias said...

wah3...hihi.. cantik laa.. ! aku vote..eh tapi taknak Vote untuk aku ke ? huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

Jom vode sesama. ohhyeahh! Hehe :D

kinara kinatara said...

nak klik kat mana nie...x muncul pape pom..:)

Cik Pensil said...

jom2

Cik Rongoks Ika said...

good luck bro ^^

HanaNabihah said...

Alahai. Voting is closed. Terlambat sgt on9. Huhu. Ape pn good luck utk bro ok =)

shidaR said...

shida dah vote siap2 dah hehee ^_^