Friday, January 4, 2013

VOTE BRO FRAMESTONE



Entry hari ni nak ajak korang berkempen vote blogger femes ni sapa lagi kalau bukan bro framestone kan. Blogger ni banyak tolong aku mantapkan blog jadi hari ni nak tolong dia plak promote contest yang beliau join ni..

Detail-detail yang beliau bagi ni aku entry kan untuk korang yang baca entry ni untuk vote. Sehari boleh vote sekali sahaja dalam temph 24 jam.jelas kan? Maaf bro sebab lamabat sikit busy sangat-sangat sekarang ni..

untuk vote klik thump up

vote,vote, vote
tolong menolong antara kita...vote cepat.....

20 comments:

Bro Framestone said...

Good luck, macam best je terpilih masuk contest macam nie he..23x

Unknown said...

jom undi! hehe.

Unknown said...

jom kita pi vote ramai2......

Anonymous said...

gud luck kat bro

Orga said...

demi sahabat, sanggup buat apa saja...vote!vote!vote! :)

Mrs Velentine said...

dah undi

kisah si dairy said...

good luck bro

Miss N™ said...

vote..!

Izzati Suhaide said...

dh vote.. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama pun baru tadi vote...:)

anakHajiMuaai said...

vote2! :D

Hafiz Hafizol said...

poyo je komen Bro. jahaha

AyueJean said...

Gudluck Bro.... =D

Unknown said...

wah3...hihi.. cantik laa.. ! aku vote..eh tapi taknak Vote untuk aku ke ? huhu

sweetsour93 said...

Jom vode sesama. ohhyeahh! Hehe :D

kinara kinatara said...

nak klik kat mana nie...x muncul pape pom..:)

Unknown said...

jom2

Noor Atikah Ramli said...

good luck bro ^^

HanaNabihah said...

Alahai. Voting is closed. Terlambat sgt on9. Huhu. Ape pn good luck utk bro ok =)

Shida Radzuan said...

shida dah vote siap2 dah hehee ^_^