Monday, January 14, 2013

AIR ASIA FREE SEAT


AIR ASIA FREE SEAT | TIKET PERCUMA AIR ASIA | BIGSALE AIRASIA

Tempahan tiket Airasia percuma bermula 15/1/2013 hingga 20/1/2013. Jadual penerbangan pada 20 Ogos 2013 sehingga 9 Feb 2014. Kepada korang yang merangcang untuk menghabiskan cuti tahun 2013 bersama keluarga tersayang, orang tersayang, kawan-kawan boleh segera menempah di Airasia.


Yuran dan cukai lapangan terbang bermula dari rm26 sahaja. Sangat berbaloi-baloi Penerbangan ke seluruh dunia jadi jangan lepaskan peluang keemasan ni plak macam tahun lepas aku booking ke Kuching korang masih ingat lagi kisah-kisah vacation aku?haha...Untuk kali ni trip ke Kota Kinabalu...


Untuk promosi Airasia.Com pun ada promosi hebat penerbangan pergi balik + 2M penginapan + cukai dari RM69 to Bali, Bangkok, langkawi, Guangzhou , beijing dan banyak lagi..

jum booking ----> Airasia.com


31 comments:

afifudinsohaini said...

menarik..dah kerja bestla ni..study lagi sampai sana memang makan daun je la..haha

Remy hazza said...

apa lagi hairy.....book cepat..... sebelum terlewat......

syahhira sulaiman said...

haha...da check maw booking 9hrbln ritu but still mahal jgk...better than mas airlines..all complete..worth it ^_^

syahhira sulaiman said...

haha..da check ritu 9hrbln..egt maw booking blek kk but mahal jgk..better than mas..worth it..^_^ all complete..

Maisarah Azmi said...

ank booking!!!nak gi China..Jom geng2 blogger pakat book

Cik Nur said...

wahhh...murahnya..!
mesti cepat habis ni...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mmg murah.. tapi leeza nk book tu bulan jun.... hooooo....

kinara kinatara said...

kina rasa macam blog hh ade something yang berubah ye x?ke kina je yang salah pandang nie..


tak taw nak book tiket nak ke manaa..

hafiz hafizol said...

eherm... entri trending di google.. =p

Orga said...

tension! dari kul12 try tak dapat2 lagi, hm~...sok pagi la sambung pulak, harap2 ada peluang :)

NIA SI DRUMSTICK said...

sejak bila dpt jwtn promoter air asia neh?ahaha..alaa..ingtkan nk tgk2 korea.ehehe

Kakcik Nur said...

Wah.. Hery dah dapat tiket tu, ya?

Mak belum ada rancangan untuk tahun ini. :)

AyueJean said...

Hurmmm... Macam best je ni...
hehehhehe..

inche hlovate said...

Haa book 2 taw hery..boleh kita bercuti bersama haha

notainsan said...

wah nampak mcm menarik ni

Kesuma Angsana said...

murah but line dah sesak ler

HanaNabihah said...

Amboi B'KK pulak lah dia ye. Best la kalau ada kawan2 yg join. Ni selalu Hana je yg eksaited lebih. kengkawan dok diam je. Last2 tak book. Huu~

Budak Kampung said...

jammed tenet mlm tdi nk book air asia la tu

Syazana Zainn said...

uol! cane nak book?

Norliza Nordin said...

info menarik ni..nk try la book.. ;)

Dianaa said...

promosi yg menarik. tapi FD dah lama tak bercuti jauh2 ni :(

miz ruha said...

tengah pikir nak gi melancong ke mana ni... haha!
*berangan aje :p*

Cik Syida said...

tu dia, cyda dah tgk daa.. langkawi murah!! rm26 jek :D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...betul tu nak kena fikir nak pi mana dulu baru boleh bookingkan...:)

Mrs Velentine said...

so kali ni pg mana pula HH?

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye dapat pergi bercuti.. kite? huuh, entah bile U__U

Cik Rongoks Ika said...

untunglaaaaa

ayut said...

yg ni la ada extra tiket tu ea???nak ikuttttt..huhu..tp kena taye member dulu..kang pegi sorg ad yg ngamuk kang :p ni klu nk g booking ni mau xleh masuk ln web yer. :D

shidaR said...

bestnya bcuti tp..shida blm plan lg hehee :D

KorN said...

au dah check ke korea lbh kurg 1100.. jom gi korea weh.. xde member aku nk pi sorg2... huhu

Si Matatajam said...

Heri mesti dah book nak pi bercuti kan..hi hi