Saturday, January 12, 2013

SIMPLE GIVEAWAY BY FD

GIVEAWAY

Untuk minggu ni aku join segmen dari FD. Mesti dah ramai kenal ngan beliau kan? Oleh sebab close date segmen ni lambat lagi sempat lah aku join untuk hari minggu ni. FD ni baru ja aku kenal dan close kalau tak usha-usha blog dari jauh je..hehe..

Kalau korang nak join juga segmen ni boleh lah dengan segera tak perlu nak menaip entry panjang berjela.Ikutkan tak perlu pun nak menaip oleh sebab aku suka taip so aku gigih lah menaip juga entry ni.Okeh kan FD? haha meh terjah GA beliau ada hadiah rantai ok klik -----> SINI

Blogger sporting ni terbaik !!Blogger ni pun tempah baju i love blogging dekat aku. Insyallah awal bulan 3 akan adakan gathering kecil2 lokasi TIME SQUARE KL ( BELUM PLAN )...Kepada korang yang nak tempah untuk bulan ni belum terlewat lagi nak bagi detail bab bayaran nanti dulu..berminat nak tengok baju i love blogging boleh klik SINI
( sempat lagi promte jgn marah FD haha )


p/s : Tengok-tengok iklan berkelip-kelip dekat atas tu macam-macam korang leh tempah produk di situ..



13 comments:

Remy hazza said...

gud luck hairy.....
tak sabar nak tunggu gathering day tu....... mesti gempak....

inasazali said...

good luck :)

Cik Nur said...

semoga berjaya Hairy...

afifudinsohaini said...

ada gethering x ajak..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ewahhh..... jom memeriahkan majlis.

kinara kinatara said...

selamat bersegmen ya hh..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum jazwan hairy...bestnya nak jumpa teman alam maya...:)

Mrs Velentine said...

good luck

Dianaa said...

Terima kasih sebab sudi join Simple Giveaway dari FD
Ini senarai peserta. Sementara nak tunggu giveaway tamat, jom blogwalking ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-simple-giveaway.html

Btw, good luck ye ^^v


-----------

haha terbaik ekkk :D
promote je, tak kisah :D

HanaNabihah said...

Hoho. Kalau tak join tapi terjah je blh kn? Heheh.

Err~ gathering tu utk yg ada baju je ke? Sob sob

Cik Rongoks Ika said...

good luck ! :)

shidaR said...

gudluck hery :)

Si Matatajam said...

Best of luck Hairy