Tuesday, January 29, 2013

SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 ANJURAN DENAIHATI.COM


SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 # SBB2013 ANJURAN DENAIHATI.COM

Untuk entry ni just nak buat intro mengenai event Sepetang Bersama Blogger  2013 anjuran Denaihati.com yang di adakan di Hotel Singgahsana Petaling Jaya , 26 Januari 2013.

SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013
ANJURAN DENAIHATI.COM
Korang yang mana berpeluang nak pegi tapi x grab peluang ni sangat-sangat lah rugi free plak tu bukan senang nak dpat peluang macam ni.

Sepetang Bersama Blogger 2013 ni di sertai oleh blogger-blogger "otai" "hebat" dari Malaysia, Indonesia dan Brunei yang tak kekok beri ilmu sedikit sebanyak dapat membantu blogger-blogger yang baru mula nak bertapak dalam dunia blogging ni.


Forum yang di jalan kan semasa event ni berlangsung  amatlah berkesan untuk aku . Panel-panel hebat yang menjawab pelbagai soalan yang diajukan oleh blogger lain sedikit sebanyak dapat membuka mata aku untuk merancang kembali kelemahan blog hazwan hairy.com ni.

Antara panel hebat tersebut adalah beautiful nara, amanz.my , yuyu zulaikha , kujie2.com , noeeha , bang wan ( blogger indonesia fatamorgana ) dimana masing-masing mempunyai cara berblogging yang berlainan dari semua aspek. Aku sangat teruja bila dengan ulasan dari dorang walaupun sekejap saja.

Jutaan terima kasih dekat blogger denaihati.com , bro Ilham kerana menganjurkan event sepetang bersama blogger 2013 ni. Event yang aku rasa sangat sesuai diadakan setiap tahun oleh kerana event ni sedikit sebanyak memberi kami ilmu dan mengeratkan hubungan silaturahim antara blogger yang pada mulanya tak kenal langsung sesiapa sehinggalah macam dah kenal lama.
BERSAMA DENAIHATI.COM
Syabas tuk beliau yang telah berjaya handle event yang segah ni dan melancarkan produk terbaru yang akan di pratontonkan kepada korang semua..respek!

Itu saja untuk part ni tunggu entry yang akan dipublish seterusnya mengenai blogger-blogger yang hadir semasa event ini.Tunggu entry ni okeh macam-macam kejutan ada..hehe

lain-lain gambar aku akan upload dekat instagram. Boleh klik sini----> http://instagram.com/hazwanhairy/


P/S: Tunggu next part !

 kalau korang nak buat tempahan BAJU I LOVE BLOGGING boleh klik SINI






46 comments:

Mira Adzlia said...

wow..bestnya... :)

inasazali said...

bestnya..dpt byk ilmu kt sini kn disamping dpt knl dgn blogger2 yg lain dr luar negara pun ada..

Irwan Alessa said...

wah syok event ni.. ada lagi nak join juga.. tak tahu event ni ada, dekat je pun..

Izzati Suhaide said...

wahhhh..best nyerr..

Katak Comel said...

ini bru mukadimah..nk tgk pic la..hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronoknya semua bercerita tentang event ni...bila la mama dpt join sama agaknya...:)

nadia farhana said...

bestnye berpeluang pergi... :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wahhh, bestnye.. ramai blogger berkumpul :D

Ahmad Zarif said...

best gile.. huhu

Kakcik Nur said...

Seronoknya... pertemuan yang memberi faedah. :)

[PCL] said...

takut nak pegi jumpa geng2 otai..., tp next time mungkin kot kalau ada lagi...

Wan Ahmad Izudean said...

wahhh.bestnya..dapat
berkenalan dengan kawan2 bloggers.

Lelaki Ini said...

wah, seronok2!~

Azza Afdzal said...

best nye..ramai blogger yg hadir ke...

lizaghani said...

alaa nak pergi, buat lah time2 kami free.hehe

inche hlovate said...

time ni kawe balik kg halaman

Aku Penghibur said...

seronoknye dapat jumpe otai-otai nie

Sally Samsaiman said...

bestnyaa...takde dapat invitation pun :)

AyueJean said...

Alamak kesiannya akak.....
Padahal sekangkang kera je vebue nya..... =(

afifudinsohaini said...

meriah gile event i..harap taun depan boleh ikut..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tgok gak kat blog leeza.. memg seronok korg.. best222

hafiz hafizol said...

untunglah T_T

Vee Lea said...

Sounds funnn :)

Emas Putih said...

heheh wah best ni :)

permatabiru said...

bestla..nk follow instagram nt..:)

Kakzakie said...

Wah... tengok gambar pun dah nampak meriahnya.

Sheila Eiman said...

wah... bestnye kalau dapat pergi.. abang haz untung lahhh :D

aQu Mad said...

bro ben tak dijemput ke?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Mmg byk ilmu yg dpt dikongsi bersama!

nur emilya said...

Bestnya! Teringin nak jumpa yuyu zulaikha :)

Mrs Velentine said...

bestnya

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak sabar nk tunggu next entri.

Remy hazza said...

untung hairy...peluang yg sukar ditemui...... remy tumpang gembira dgn kejayaan program tersebut....

Cik Nurul Siezuka said...

beruntung kita semua kan.. Meriah sgt petang tu.. :)

Shida Radzuan said...

heheee..bestnya :)

Bahrain Ramlan said...

wow..ada perhimpunan blogger rupanya..hehe

NAL said...

bertuahnya...

najihahfara said...

bilalh dapat join event besar mcm ni. seronoknya

Cik Nur said...

happeningnyaa.. :)

Syaifuddin Alias said...

weh..kau pergi jugak ? tak ajak aku ...huhu... ada nampak muka kau dekat sebelah bro melastik bintang..hihi.. apa pun, insyaAllah kalau ada #SBB2014 aku pun nak join, ajak aku tau :) ..tahun ni aku tak berkeyakinan lagi nak g

Shaqir Ir Manz said...

geram kali ni tak dapat ikut jugak..sebab sedara kawin... Y_Y

kisah si dairy said...

semua blogger2 otai tu

ayut said...

nice...byk yg blh dishare nnt :)

QasehnyaRania said...

ala syoknya :)

boni kacak said...

pergh..gila best event ni.. menyesal tak pergi.hahaha :P

Cik Rongoks Ika said...

best la herry dpt join event cmnie :)