Thursday, January 31, 2013

TERIMA KASIH DUNIA SEBENAR SHIDA


Jutaan terima kasih dekat Shida pemilik DuniaShida.com yang banyak tunjuk ajar kat aku mengenai HTML ni.  Terkini Beliau  buat kod dan tunjuk ajar aku mengenai column di blog. Benda apa tu? haaa korang kalau yang selalu masuk blog aku ni mesti perasan kan ada perubahan sedikit.

Nampak tak kaler oren di bawah ni? aku memilih tema oren plak blog ni backgorund putih yang aku gigih buat selama 3mggu beberapa bulan lepas ni senang nak letak kaler apa pun semuanya masuk..hehe


" blog ni macam ada perubahan la " itulah kata-kata dari leeza pemilik santaileeza.com . Ingatkan tak de orang nak komen camtu rupanya ada..hehe..

Maaf yea shida sebab menyusahkan then terima kasih so much sanggup beri tunjuk ajar dari mula kenal sampai lah sekarang.Nanti hery belanja minum ok!hahaha... meh terjah shida beramai-ramai klik SINI

tempahan baju I LOVE BLOGGING masih dibuka boleh buat tempahan di SINI




48 comments:

Mia Liana said...

wahhhhh untunglah dapat kawan macam shida..

Mia Kassim said...

Semakin kemas dan teratur....bolehlah lepas ni minta tunjuk ajar...

Anis Athia said...

Nak try jugak la buat column macam hery. Hehehe ^_^

Azza Afdzal said...

tema oren gitu....

C.T.K said...

amboi...makin berseri2 ..untung la ada org tolong...hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik2 jadinya..:)

AyueJean said...

Akak trak reti buat border untuk follower widget tu je....
Hery ajar akak pulak boleh?? =D

Lelaki Ini said...

cntik oren ni!

combi said...

oke!simple :D

Kakcik Nur said...

Kawan yang baik, tak pernah berkira... :)

alyn amalyn said...

wah, ada oren2 ckit..cool..

cweet pinky said...

yup , CP tgk pown macam tokojot , hehehe ! maken meriah la blog nih , hehehe ~ happy blogging :D

Mrs Velentine said...

cantik...oren.....

Budak Kampung said...

minat oren la ni ek?mcm zahid AF dulu2 plak

Phat said...

terbaik bro..

devilz-adrian said...

Nice bro .....

Syaifuddin Alias said...

ce tolong aku tanam jagung pulak..haha..aku nak jugak dapat hasilnya :/

aQu Mad said...

nanti leh la bro wat tutorial okeh ?

selipar putih said...

aah la bro..baru perasan...ehe

yana aina said...

Wahhh oren ... Senang putih msuk ngn apa2 kaler.. Cantik ^^

NIA SI DRUMSTICK said...

Nia dr Dlu try nk wat side header...xjadik jugakk..hairy punye nmpk kmas je..

aizu's life said...

nice! tp blog kite gak yg x bermekap2 sampai skrg.. dr dlu, tuuu jela rupe beliau.. hahahah
*pemalas punye tuan umah -_-'

kisah si dairy said...

emmm...mmg nampak perubahannyer..hehe

nadia farhana said...

tambah berseri :)

Sue-Rya Qistina said...

ha'ah la. baru akak perasan. hahahaha.

~Apam Gemok~ said...

ok.. cun ! :D

Mira Adzlia said...

wah..cantik..cantik

Adam Haiqal said...

suka tengok blog ni..simple dan x serabut..tulisan pun senang nak dibaca :)

Kesuma Angsana said...

bagus ni kalau ada yg sui tunjuk ajar kan

Dianaa said...

hehe haritu FD tolong sampai pening2 kan. nasib baik ada blogger lain boleh tolong HH

Nick Nashram said...

bro,aku rasa kalo kaler biru muda lagi serasi ngan background tu.

kaishin said...

simple tapi kemas..

Sheila Eiman said...

wewitt... orennnn :D

Maisarah Azmi said...

nmpak lagi ceria ngan color oren

Anak Pak Muin said...

kene buat tutorial nih bro..haha

^^eKaTiKaH^^ said...

wahhh... ade perubahan :D

^^eKaTiKaH^^ said...

makin cantik la blog dye.. hikhik :D

محمد رازيق said...

nice blog bro.

bai baizura said...

woahh saya nampak kaler oren yg dimaksudkan itu :) haha

Remy hazza said...

shida memang sahabat yg ohsem.......

Cik Nur said...

baikkan shida...
mmg nampak menarik blog Hairy ni... :)

miz ruha said...

wah! blog dah berubah sikit...
ada colorlah...
pembahagian nampak lebih jelas... ^_^

NAL said...

terbaikk..
SANGAT KEMAS DAN TERATUR..
GOOD JOB !

Cik Pensil said...

haa.. masuk2 pun dah nampak.. kemainn

nor faezah alias said...

cntik backgroundnye...x jemu2 tgk..huhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

haaaa memang perasan pun.. kah kah kah...... alert bebenor leeza ni erk.. ki ki ki......
cikgu lah katakan....
haaaaaaaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

shida antara blogger yg thumb up.... kan kan kan?

Cik Rongoks Ika said...

shida mmg baik.dia pon ada tolong ika buat yg date kat tepi tajuk.hee