Thursday, January 31, 2013

SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 ( 13 GAMBAR )


SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 #SBB2013

Untuk entry hari ni adalah entry sambungan " Sepetang Bersama Blogger 2013 anjuran Denaihati.com"Kalau korang belum baca lagi boleh klik SINI

Part ni tak ada benda sangat nak diceritakan semua dah ada dalam entry lepas. Nak tunjuk kat korang sedikit gambar tuk tatapan wordless wednesday..hehe. Yang pasti gambar ni dapat mengambarkan betapanya aku rasa gembira dapat hadir event yang semeriah ni.

BERSAMA ZARUL UMBRELLA + PEN MERAH
NISA KAY + KAK IERA + BRO FRAMESTONE
OTAI-OTAI YG PERAMAH
AZRI.MY + FAIZ
COOL BOY
YUYU ZULAIKHA 
AKHIRNYA DPT JUGA BERGAMBAR
SANTAI LEEZA.COM
ORANGYA SGT MESRA
JEJAKA KACAK
KATAK COMEL + BONI  KACAK + KOZUMI

ZARUL UMBRELLA
TIME NI BRO ZARUL DTG DKT MEJA
SYUKRI
TINGGI GILA..HAHA
KAK JIE @ KUJIE.COM + INTAN
PUANBEE.COM
IBU MUDA YANG PERAMAH

OTAI DENAIHATI.COM
ABG ANSEM.COM
KAK SWEET + LEEZA + PUAN BEE + NAMIA + KAK SHA
TAHNIAH KAK SHA DPT IPHONE5
Blogger-blogger ni ja sempat sembang yang lain tak sempat..sobsob

Itu saja gambar yang boleh di pratonton kan tuk kalian semua..lain-lain gambar nanti aku upload dekat Instagram lah ea.. boleh follow sini ----> http://instagram.com/hazwanhairy/

p/s: Maaf bz sekarang ni malam-malam baru boleh blogwalking..

kalau korang nak buat tempahan BAJU I LOVE BLOGGING boleh klik SINI


64 comments:

Mrs Velentine said...

ada tengok pasal ni kat blog leeza

Syaifuddin Alias said...

hahaha..terbaik ! Nanti #SBB2014 mohon ajak aku g jugak :)

Azza Afdzal said...

ramainya yg pi sana ek...

nur emilya said...

Sangat menjealous huhu.

Ahmad Zarif said...

automatik aku jd jeles. hehe..

KorN said...

wah. abam riri... rmai nye blogger otai.. smart bergaya lagik

Aku Penghibur said...

seronoknya dapat pergi... tapi takpelah tak rezeki nak pergi lain kali lah :(

C.T.K said...

tgk gmbar pon dh thu best..teringin nk jupe dorg..huhu..

*eh, teciknya yuyu...comel!

AyueJean said...

Meriah!

nadia farhana said...

bestnyew dapat bergambar dengan blogger2 lain...

Dkna Abza said...

hery makin glamor :P

eddy syrol said...

huntunglahhhhh... hehehehe

[k]o{q}i[n] said...

lme dh x jmp geng2 blogger.. best la...

aqumad.com said...

wow ! blogger ! nak sain , Hazwan Hairy ! nak sain.. hihi

kisah si dairy said...

seronok kan dapat jumpe blogger2 tu..

Sabar said...

hehe..nampak nama yuyu cpt2 klik entri ni..boleh gitu..

kujie said...

wordless sangat lah ........ kan... kan...hehehe

terimakasih sempat bertegur sapa biarpun diluar dewan

adzairdawati makdara said...

mmg meriahhhhhhh majlis ni kan... harap2 dpt join lg utk tahun depan

hafiz hafizol said...

mana gambar dgn aku ? xde pun >..<

fiezaradzi said...

nnti kita terjahutk lebih gambar.. hehe

afzalsukasuki said...

tensen aku!!

aku gak tak dapat join!!cheesekek!!!

taun depan!! taun depan KOMPOM aku join!! hahaha

CikNana said...

wah..seronoknya kamu semua berkumpul2..hehe

lizaghani said...

nisa kay sangat tinggi

aquagugurl said...

menarik..dpt jupe blogger2 lain..ada yg akak kenai,ada tak baper nak kenai.. :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wahhhh... bergambar dgn blogger famous...bestnyeeee :D

ayut said...

:) ok la tu byk jgk ha gmbr yer...npe ayut takde ek?hahahha :p

inche hlovate said...

semua pemes2 belaka

Mia Kassim said...

jelesnya melihat....lepas ni boleh minta autograph suda sebab dah jadi femes....hehe

Katak Comel said...

upload la byk lg..aku tgk ko smpi psng stu dwan nk bergambar punye psl..ahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Sempoi arr...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknya..kalau dekat nak jugak jooin

Anis Athia said...

Seronok nya dapat pegi SBB dan dapat jumpa blogger2 otai.. Huhuhu

Cik Nur said...

seronokkan dapat jumpa2 mcm ni... :)

Dianaa said...

huwaaa! jeles2! mesti seronokkan? :D

Yana Sakura said...

wah!! bestnyer..suke tgk nisa kay..hehe..

abg hery,nnt kalo ade SBB2014 nk ikot ..hehe ^_^

mst gempaq giler event nie..tahniah kak sha sbb dpt Iphone 5..hehe (:

RadhiahIlyas ッ said...

besnye ! kak fatin liyana xde ke?

[PCL] said...

dapat kenal2 dengan blogger hebat...anda juga hebat Hazwan Hairy.

Kesuma Angsana said...

sgt jeles. Satu je, kena belajar senyum lebih sikit dik hehehe

Len Inouie said...

MAcam best plak tgk bloggers kumpul ramai2.
:)

NIA SI DRUMSTICK said...

posing hairy dr 1st pic smpai last..stil sm..hahaha..

Niswatus Solikah Samik said...

untung nya dapat jumpa diorang semua! wahhhh... kecik nya yuyu.. comel sangat! :D

Phat said...

sob sob xde org nk ajak aku sob sob hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...best2 memang terbaik la...:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tadi tgk kat hp, tak puas. haaaaaaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waa dh letak banner denaihati... yeah zaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mcm ada perubhn jew kat blog????

Maisarah Azmi said...

wow..blogger hebat2 nie..untunglah dapat jumpe semua

fifie said...

Bestnya Herry fie harap satu hari nanti fie dapat join event macam nie. hehe

baby comel said...

suwit-suwit semuanya.. Tersenyum daku melihatnya =)

Orga said...

best dapat juga kawan baru cam gini, jeles!!

GMP said...

Keren sakli, photo photnya, saya jadi iri karena tidak ikut event tersebut.

QasehnyaRania said...

as-salam

meriah ye perjumpaan ni.
nway tahniah buat kak sha :)

rezeki le dapat iphone 5

Sue-Rya Qistina said...

bestnya sesekali blogger dpt berkumpul mcm ni kan. bertambah erat silaturrahim :)

Mia Liana said...

wahhhh untungnya korang... dapat join event macam ni...

Remy hazza said...

memang best hairy...bertuah ahiry dapat join...semoga byk ilmu dan tip dari majlis tu.....

bungacoklat said...

bestnya dpt join!

sabella mohamad said...

waaa bestnya gathering ramai ramai ! kecik kiyutt je kak yuyu . hee .

jaakechik said...

bestnya kalau dapat join even ni, boleg jumpa ramai blogger femes..hehehe... ~jauh sgt!

Cik Cammy Lia said...

untung la sll de event :-)

akubiomed said...

Penganjuran #SBB2013 yang meriah.

MaYa MustWany said...

wahhh bestnya..keep in touch ngan diorg zul,banyak knowledge..

sohoque said...

k.. dah follow bro kat instagram...!

boni kacak said...

bestnya dapat pergi ke event tu... aku ni hanya dapat tengok dari jauh je. sob3..

Cik Rongoks Ika said...

ramainya herry jumpe..jelesss