Saturday, January 5, 2013

ANUGERAH JUARA LAGU 27 | TIKET


ANUGERAH JUARA LAGU 27

Berkesempatan untuk pegi tengok live Anugerah Juara Lagu ke 27 ( AJL27 ) dengan kawan-kawan. Aku dapat 8 tiket tapi tak de lah vip pun kan cuma aras 3 sahaja..hahaha.. Aras 3 ni khas untuk 1000 orang, Aras 1 untuk vip ,Aras 2 dikira aras arena khas untuk media dan ahli-ahli fans club yang berdaftar ja kot kalau tak silap aku. Kalau aras 4 memang banyak lebih kurang 8000 tempat duduk di sediakan.

TIKET FREE...

Anugerah Juara lagu ke 27 bakal berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil pada 6 Januari 2013. Sebanyak 12 lagu akan berentap untuk memburu kejuaraan.

Senarai lagu boleh klik SINI

Dah orang bagi kan amik ja lagipun tak de nak buat apa kan abiskan masa dekat sini lah..haha..Ramai juga lah aku tengok komen-komen dekat facebook yang tidak sedap di dengar contoh ada cakap tengok AJL27 tiket ke neraka! gila kan ada juga pemikiran camni..haha..

Sedeh sangat ngn mereka-mereka gini skema gila gua xleh hidup beb kalau skema macam ni..haha..Syurga dan neraka ni Allah yang tentukan tak payah nak jadi ustazah & ustaz sangat lah. Hak masing-masing, maaf kalau ada yang terasa. bla,bla,bla,bla. -peace-

p/s : Tema warna warni aidilfitri ngan kawan-kawan..haha yang penting enjoy!!


44 comments:

schaze zainn said...

haha tau takpe, banyak betul ostad dgn ostazah pesbuk ni -_-'

cakap macam tak pernah buat dosa. haish.

actually benda ni tak salah as long as kita pandai jaga diri kan.

p/s: nak tiket ! :p

luqman zakaria said...

aku nk dgr lagu yuna jer,,lol..walaupon org len yg nyanyikan,,huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

wah wah.. bestnye dapat tengok live. dengan kawan2 pulak tu.. hehe :D

*yg penting niat kite pergi sana.kan? :)

Azza Afdzal said...

diorang ker yg tentukan kt mana nak pergi ke syurga ke neraka..macam2 betul la dunia ney..xnk pergi udah la kan hairy..hadoiii

Kakcik Nur said...

Yang penting, kita tahu batasan pergaulan kita...

hazwan hairy said...

@Schaze: betul!haha..kdg2 nk gelak lak...semua org x sempurna...

@luqman: klo ko nak aku leh nyanyikan..haha

@etikah :betul! niat tu..tp semua laki2..haha ..

@azza: itulah manusia..realiti kan! kdg2 sedih ngn dorg..ilmu penuh di dada tp pemikiran cetek!

@kakcik: kami semua laki so bts tu dh blh dielakkan...hakhak

Anis Athia said...

best nye dapat gi AJL... anis yang kat hostel ni tak tau nak tengok kat mane... harap baca orang tweet aje la...HAHAHA :D

Remy hazza said...

byk lagi jln ke neraka hairy......
remy pun pernah tgk live juara lagu.... yg penting kita jaga diri dan pergauan.....
bukan manusia yg menentukan nasib kita semua....Hanya Allah yg maha mengetahui...

hafiz hafizol said...

Hairy bagi kat aku ah tiket. Ko sggup ke masuk neraka sebb tgk AJL ?? hahaha... siapa la yg suka sgt nak menerakakan org tu...


hazwan hairy said...

@anis: haha..dgr radio pun blh juga kan..hahaha

@remy :haha tu lah mslhnya pemikiran org skrg semua bnda slh..tau nk jatuhkan hukum sndri ja..hehe

@hafizhafizol:hahahahah sengal gila ayat kau...haha..nth lah weh aku terbca komen ja...haha..nnti abpbh ak bg kau...ajl full booking..

Fendy said...

biasa la pemikiran manusia....

hafiz hafizol said...

Mimpi ape ni reply komen . haha. nanti kalo dpt kabo la. nak beli dress awal2 . lol

hazwan hairy said...

@fendy: betul tu..apa pn buat lah yg terbaik..haha

@hafizhafizol:haha ak pn xtau knp entry ni ak bbls komen..sbb nk perthankan pasal masuk neraka tu kot..hahaha....dress?wahhh last2 nnti duduk dkt2 bumbung ja..haha...baikk!! ak cuba nnti...

Orga said...

so far, tak pernah lagi pergi konsert AJL camni hairy, rasa macam mahal jer tiket, hehe... tapi kalau untuk bola, tak kisah berapa harga pun. betul tu, yang penting enjoy dengan kengkawan :)

Syaifuddin Alias said...

tiket free ko yaa...perghh ...bak sini bg aku satu..kah3

bai baizura said...

syiokk la. kite duk sini kene stdy je sobbsss T_T

Cik Nur said...

seronoknyaaa..!
Nanti amik pic byk2 tau..

Amik pic time kat umah tgh iklan..
kat san tgh buat gapo..hihihi

Si Matatajam said...

Bestnya dapat tengok live..,

Vee Lea said...

Wuuuuuuuu.. Mcm mana dapat tiket free tu?? Update tau psl esok. Nak jugak tau macam mana rasanya tengok live. Hiks. Kesian saya hanya tengok dari tv tapi at least la kennnn.. Hahaha.

Anak Pak Muin said...

kutuk2 punye kutuk, bukak tv tgk AJL jugak..oh dunia~

Jiwa Lara said...

ustaz n ustazah fesbuk.. hahaha.. nie urusan masing2 kte dgn DIA.. xde hak org lain nk ptikaikan diri kte sndiri... rilek bang long.. yg pnting prgi dan blik dgn slmat.. :)

CikMunBlogger said...

weyyy , mau ikut ! tiket untuk mun tak de ke ? hehe

Bro Framestone said...

Dapat pas media... Tapi rasanya kurang berminat nk cover

misz aisya said...

owhh mksud diorang tu mungkin nak ckp tgok hiburan mcm AJL tu(artis wanita dedah aurat, menari) akan kumpul bnyk dosa yg boleh bwk kita ke neraka.

hmm aku no komen. aku pon tgok gak. tp xde lah hadap sgt bnde2 ni. bz.

sebagaimana bnyk jln tuk ke syurga, bnyk jugak jln ke neraka. yg mne boleh elak, kita elak lah. :)

Princess Syazliyana said...

bestnya dpt pergi! hehek snap la pic nnt :p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pernah pergi beberapa kali. pakai pas crew.. dpt lalu bilik2 artis.. belakang2 tabir... haaaa....
skrg dh malas nk pergi...

Saiful Anuar Safian said...

rase2nya lagu yg mn akan grab anugerah kali ini? ....esok tgk kat tv je...le bro

Nick Nashram said...

6hb rupanya..kecoh tadi ngan kawan aku berebut remote..dia ckp mlm ni ade ajl kt tv3..aku nk tgk bola kat astro..haha

Jie Susanos said...

best nya dpt tiket free..

MaYa MustWany said...

biasa la tuh pemikiran org tak halang,mulut orang tak leh tutup..as long kita tahu batas n landasan kita cukup.

have fun ^^

kinara kinatara said...

wahhh....seronok..huhu sal ustaz ustazah no coment..:)

NIA SI DRUMSTICK said...

mana dpt tiket free tu hairy??ish..mmg hebat la dia ni kan..next time bg 1 k..ahaha

shu said...

bestnya kalo sy dpt tgk smlm :(

shu said...

bestnya kalo sy dpt tgk smlm :(

Cik Rongoks Ika said...

mesti lagu terukir di bintang yg menang . kan ? hahaha

Kesuma Angsana said...

sukanyer bila lagu yuna mng.. aizat best

boni kacak said...

apa-apa pun yang penting, aku suka gila lagu teman pengganti malam tu..pergh... menusuk kolbu aku

Mrs Velentine said...

salam HH..blog ada malware lah..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

honestly kan hery, kadang2 leeza tak fhm sgt.. ada org ckp lepas jer...
utk fikir apa org ckp, serius boleh sakit hati sgt2.. kadang2 mmg sedih , tapi nk uat mcm mana kan.... cuma 1 jer, org yg bercakap cuba letak diri anda sbg pendengar.. then... apa rasa..

**pernah org ckp 1 dgn leeza, pensyarah ckp.. berbisa smpai skrg ar. serius x mgkin lupa.....

Ikhwan Suhaimi said...

Ape2 pun wehooooo Untuk YUna hahaha :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya dpt tiket percuma tengok live semalam yer...:)

ayut said...

xaciii..freee..hahaha.mesti meriah gile bila ada kat stadium kan..nnt suara hery tmsuk la dlm rakaman cd AJL27.. :p

HanaNabihah said...

Tahukah anda mlm live AJL tu Hana ada 2 paper keesokan harinya. Maka, dgn kestreesan Hana tak dpt tgk live. Nasib ada tonton.com.my. Haha. Baru tgk semalam =P

shidaR said...

wahhh tiket free xajak pun ^_^