Tuesday, January 15, 2013

JADUAL PERLAWANAN BADMINTON TERBUKA MALAYSIA MAYBANK 2013


JADUAL PERLAWANAN BADMINTON TERBUKA MALAYSIA 2013 | HARGA TIKET PERLAWANAN BADMINTON BADMINTON TERBUKA MALAYSIA 2013 | KEDUDUKAN SEAT STADIUM PUTRA BUKIT JALIL

Perlawanan badminton terbuka pusingan kedua berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil, Malaysia. So rakyat Malaysia boleh lah menyaksikan perlawanan badminton ni secara langsung. Untuk korang yang berminat nak nak tengok live di sini disediakan Jadual perlawanan Badminton Terbuka Malaysia Maybank 2013 dan Harga Tiket Perlawanan Badminton Terbuka Malaysia 2013.




sumber : HERE

p/s: Sabtu or ahad ni sapa yang pegi helo-helo la ok...free seatting ja kot ..HAHA...

28 comments:

Leeza Dayasari said...

Sabtu then pg.. Ahad mgkin pg gak!! Ahad free seating!

Unknown said...

untungnye siapa yang bertaraf student tu.. huhu..

Unknown said...

sy pun nk yg free seating tu..eh..hahaha

Unknown said...

tak da pemain bintang dari chinam hopefully cucu2 sidek boleh menyinar...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah bestnya seronok kalau dpt tengok ni...;)

Unknown said...

kesukaan hubby nie.. mesti dia suka. hehhh

Miss N™ said...

siapa2 yg dekat tu boleh la pegii...

TS said...

alorhh...syoknye klu dpt g..hiks

boni kacak said...

kalau bola ada tak free seating??hehehehe

Anonymous said...

sokond DLCW je. yg len2 tu kurang sikit hehehe

Mrs Velentine said...

jauh lah////ko ikut tak??

Unknown said...

go..go..go malaysia :)

kisah Si Dairy said...

wah...good info

Scha Nazri said...

Okay. Syaz dah saveee! Macihhhh hazwann!

sweetsour93 said...

wah, nak pergi..tapiiiii, balik kampung T_T

Fatin Diana said...

untung lah dapat pergi. FD tak dapat nak pergi sebab jauh :(

Orga said...

aloo...tak dapat la nak join, ada hal kecemasan minggu ni, kak ipar buat makan-makan :)

Unknown said...

sapa ada masa terluang....boleh together gether kesana.......
enjoy the game.....

Leeza Dayasari said...

sabtu turun.. jumaat turun.. ahad masih dlm pertimbangan.

vendoline said...

juauhnya

Noor Atikah Ramli said...

badminton ? tak minat.kahkah

HanaNabihah said...

Baru excited tgk student price. sekali "18 & below". Kbhai. haha

Shida Radzuan said...

shida nk sgt pergi tp jauhlah hery huhuhu ;(

Shida Radzuan said...

shida nk sgt pergi tp jauhlah hery huhuhu ;(

Si Matatajam said...

Hubby akak mmg minat sangat ngan sukakan badminton ni..

kinara kinatara said...

sure sure tak pi,...

Unknown said...

Wah..sure ke ahad ni seating free

Unknown said...

Sure ke seating free ahad ni