Saturday, January 12, 2013

SECEBIS KISAH SEORANG LELAKI


REVIEW BLOGGER 



"Secebis kisah seorang lelaki, Satu langkah menuju impian, seribu halangan jadi cabaran " Itulah tagline pemilik blog ZakwanFahmi.blogspot.com seorang blogger yang dah  lama bertapak dalam dunia blogging akan tetapi blog yang di ushakan ini adalah blog baru. Tagline yang sangat menarik ala-ala "sejuta langkah kembara impian hazwan hairy " plak kan..Okeh tagline kami over sikit kearah meminta kritikan di situ....wakakaka...

Beliau ni kawan aku dari penang yang baru nak memulakan kembali penulisan dalam blog ni. Kepada korang yang nak kenal blogger Penang yang menetap di Tawau ,sabah, berstatus bujang , berkerjaya dalam kerja ni iaitu ***** ( kena sensor ) oleh sebab takut dia marah aku plak bgtau kerja itu..hahaha..Boleh segera follow beliau di --------> http://zakwanfahmi.blogspot.com/

Marilah kita ramaikan kenalan blogger dalam alam maya ini. Blogger yang sporting, ramah, itulah beliau siapa lagi yang nak bantu blogger baru kalau bukan kita-kita yang dah lama ni ( lama ke ) kan..Okeh itu saja untuk review blogger awal tahun ni..next blogger? sila lah jadi followers aku pastu aku review...

p/s: Dengan kata dia nak buat 1 contest design hadiah utama HP ..


Untuk tempahan baju I LOVE BLOGGING blh klik SINI


36 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah!! Dah kena review..

CikZaniff said...

orang penang ye..
nanti akan follow blog beliau ..:)

Cik Nur said...

wahhh...kenapalah di sensor kan kerja tu..hihihi...

nanti de masa boleh pi terjah ni.. :)

inasazali said...

banner dia pun ala2 mcm HH jgk la..lebih kurang la..

Budak Kampung said...

ha dh follow si lelaki 2...ala2 HH punyer konsep nh

nis said...

Hi! kalau ada masa, jemputlah join :)

http://myon9diari.blogspot.com/2013/01/segmen-colouring.html

Remy hazza said...

nanti remy pi terjah... nak juga berkenalan....

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, jelez la direview blogger retis,, kih2

Aqu Mad said...

kita bantu sama dia..yeay

Cik Fie said...

wah ! best la blog dia :)

AyueJean said...

Wah tagline..... =D

ZWAN SABRI said...

blogger penang mmg ramai yang hebat2.. HEHE

hafiz hafizol said...

Datang dari blog spudinpunya.. hebat la blog nie... tuan blog pun hebat.

Faridzuan said...

Fuyooo, orang Tawau! Dekat sangat di tempat tinggal saya. Saya tinggal di Lahad Datu. ;)

Mia Liana said...

nak terjah juga...

Umie Artoqiemie said...

terjahhhhhh!!!

kinara kinatara said...

bujang...???okeyh kina serbu sekarang....hahaha..gatai....:)

lupe pulak anak kat rumah...

ayut said...

bunyi mcm best je nk bt contest tu....hihihi...

Jiwa Lara said...

Perghh!! dekat tawau.. hujung dunia kot.. jauh gilerrrrr.. hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

wah bujang.. ehem ehem.. hahaha..

*eh, bile nak review blog kite? *muke tak malu..hihi* xD

Maisarah Azmi said...

wah, nak terjah beliau lah..untunglah ada org review..hew3

boni kacak said...

siap mentioned berstatus bujang lagi tu..hehehehe

fifie said...

Okay status kena cakap baru senang dalam blog nie. Kuikui

Nabeel Fikree said...

untunglah blogger tu dapat kena review! wahhh

Edy Fee said...

Dengzn kata?
Hurmmmm oenuh dh iklanblog ni.hehehee giler l gmpqk siap hadiah fone

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jom jom hangat2 dunia blog.

Fauzi Blues said...

Hadiah contest dpt hp? ..dasat org bujang ni ek

Fauzi Blues said...

Aku x boleh tggl komen kat blog member tu...xpe lah..aku dah bookmark sbb aku rasa aku singgah kat blog dia pd waktu yg tepat..dia baru nak mula crita pngalaman kat WB.. aku dpt rasa xcitement utk tau lagi pasal WB..maklumla dah umur 37 thn ni..ini la 1st time dgr nama tpt Wallace Bay tu.. harap dia xplore lg hobi baru..

inche hlovate said...

okay la kawe p terjah sne sat na

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya dapat kawan baru alam maya lagi...nak terjah beliau...;)

Mrs Velentine said...

header dia cantik

HanaNabihah said...

A'ah kan. Mula2 tgk header kwn hery ni. Eh lebih kurang mcm hery punya jugak. Hehe. Ehem. Nk p berkenalanlah. =P

Cik Rongoks Ika said...

done follow ^_^

shidaR said...

singgah dan terjah blog dia :)

Si Matatajam said...

Free nnt bleh la akak terjah

Izza Sakura said...

Best tagline 2