Thursday, January 17, 2013

DIGI C4c | CPUV / BUFFERED EARNING


DIGI C4c | CPUV / BUFFERED EARNING | DIGI CHALLENGE FOR CHANGE


Terima kasih dekat nuffnang sebab bagi lagi Buffered Earning untuk blog hazwanhairy.com ni. Sebenarnya dah lama dapat BE untuk DIGI C4c ni tapi hari ni baru sempat nak update promte benda ni. Orang memberi so kita terima ja lah kan then promote terus iklan dari Digi.

Mesti ramai belum tahu lagi pasal Digi C4c ni kan. Digi C4c ni adalah pertandingan mencari idea-idea mudah alih yang mampu menaikkan taraf hidup rakyat malaysia. Untuk keterangan lanjut boleh lah klik SINI

Kalau nampak iklan-iklan nuffnang yang sedang merayau-rayau dalam blog hazwanhairy ni kan boleh lah tengok-tengok ea..Dan juga iklan-iklan dari blogger yang dok berkelip-kelip dalam blog ni kot-kot ada yang menarik minat anda semua.

tips nak dapatkan BE boleh klik SINI

P/s: Bagi korang yang nak buat tempahan baju I LOVE BLOGGING  boleh klik SINI


39 comments:

Mrs Velentine said...

x jumpa iklan lah HH....sorry

hafiz hafizol said...

sedih wei. x pernah dapat pun cpuv.. hu3

Sue-Rya Qistina said...

tahniah!! rezeki berganda2 :D

inche hlovate said...

Alhamdulillah :)

aQu Mad said...

err

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa rezeki masuk.... bagus2.........

AyueJean said...

Lama tak check nuffnang..
heheheheh... =D

kisah si dairy said...

wah...dapat lagi ker..seronoknyer...

~AmyLiana86~ said...

sy pun dpt be nie..alhamdulillah..baru je credited..earning be ni pun cepat naik dr be lain.. =)

Nieyxzha Hassan said...

Wa..masyukk!

Kesuma Angsana said...

tahnaih dik rezeki tu!

Remy hazza said...

tahniah hairy.....
semoga berterusan BE masyuk kat blog hairy......

Mira Adzlia said...

nuffnang..nuffnang..idupku dbayangi nuffnang..haha

Dianaa said...

wahh! tahniah! FD dah lama tak dapat BE sejak pakai domain ni. maybe sebab baru lg kot. harap2 dapat lah bulan depan

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya hh...:)

Syazana Zainn said...

nyampah dgn nuff

dr last year sampai skrg dok tang tu je
grrrr...

Maisarah Azmi said...

xpernah dapat pun

Sis ieja said...

sedih betul dah berapa bulan tak dapat BE, tsk :(

zila manaf said...

woahhh tahniah la ye..mari klik2

bai baizura said...

yeay2 nanti blh lah blnje. :P

Cik Nur said...

Tahniah Hairy..!
Msyukkkkk..!
heheh

ayut said...

bila dtg ptg..sudah tiada utk melihat yer..huhuhu...esk dtg pg plak.. :) take turn gitu ^^
best la dpt BE...seronok!

boni kacak said...

masyuk... jom pizza pasar malam jom.hehehehe

Azham Vsvc said...

untunglah ada BE hehehehe

aynora nur said...

TAHNIAH..REZEKI MURAH

Anak Pak Muin said...

fulamek! makin masyuk kamu nih...good luck!!

Jiwa Lara said...

wah ! masyukkk tu.. bleh buat duit blanja p bcuti.. :P

Izza Sakura said...

hh boleh tak share tips nak dpt Be dari nuffnang?baru dpt sikit je,

Orga said...

aku tak kisah iklan apa pun, semua nyer aku bantai klik jer, heheh...c4c tu aku adalah anta jugak 2,3 entry, saja try test, manatau ada rezeki, kalau terserempak tu, vote-vote la ek :)

Syaifuddin Alias said...

whoaaa..aku jeles.. tahniah bro.. rezeki 2013..moga2 terus semangat

NAL said...

tahniah.. murah rezeki..
NAL tak faham lagi pasal BE semua ni.. hehe

yana aina said...

masyukk ^^

KorN said...

semakin murah rezki ko kan riri... Alhamdulillah..

^^eKaTiKaH^^ said...

jom merayau, dan klik.. hihi

Si Matatajam said...

Murah rezeki Heri..Tahniah dik

Si Matatajam said...

Klik2 Nuff utk Heri

HanaNabihah said...

Hoho. Lagi dan lagi dan lagi. Alhamdulillah =)

kinara kinatara said...

tahniah ya:)

beruntung:)

Shida Radzuan said...

tahniah hery :)