Sunday, January 20, 2013

TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING


TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING 
ENTRY MELEKAT SEHINGGA ODER PERTAMA CLOSE
25/1/2013

Hari ni nak tunjuk kat korang 1 baju i love blogging untuk tempahan jika korang berminat nak buat koleksi boleh segera menempah..Design baju ni boleh anda lihat di bawah ni, kelebihannya website ( boleh letak atas,tengah,bawah ) anda akan di letakkan di baju anda Jadi jika korang pakai baju ni orang akan tahu website blog korang ni salah satu cara nak tingkatkan trafic blog korang di carian google..hehe

URL WEBSITE KORANG


Kalau korang berminat boleh buat tempahan melalui

HP : 017-4223101
Email : hazwan943@yahoo.com.my
facebooki love blogging

Saiz          : XXS- 3XL ( unisex )
Warna      : Putih ( tidak jarang tp tebal ), hitam ,merah, etc (sarankan putih )
kolar         : Bulat
Harga Lengan pendek  : Rm30
Harga lengan panjang   : Rm33
termasuk kos penghantaran semenanjung, sabah & sarawak ( pos laju )
Tulisan I LOVE BLOGGING kaler HITAM..

PERCUMA : BUTTON BADGE I LOVE BLOGGING ( TERAWAL )

Like page ni ----->  I LOVE BLOGGING

TEMPAHAN BILA-BILA MASA ...

72 comments:

Kakcik Nur said...

Wah... Mak nak la... :)

Siti Rohaida Yusof said...

hamboiii..baju pulok!!..
nak jugak nie

bai baizura said...

wrne pelangi ade dak? hahaha :p peace

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..comelnya!

permatabiru said...

cantik..sukanya..tshirt leher V ke?bulat?

Mrs Velentine said...

cantik...akak tgu gaji..boleh??hahaha

Nick Nashram said...

cantik bro..tapi ade tak yg long sleeve??

muhammad fareez saidin said...

nk! kalu tmpah, uat design sendiri, bule?

Eazy Izzuddin said...

interesting !
nanti sya email hihi

yana aina said...

wahh...terbaik. baju pulak ... hehehh gud biz

reerynn said...

..anytime boleh tempah ke?..

Cik Nur said...

menarikk...!

Mia Liana said...

lawaaa...

fahmi mislan said...

best gak baju tu....nice design!

Vee Lea said...

Memandangkan hari ni bday vee, apa kata, abg je yg sponsor bju ni utk vee. Hahaha.

The ShomeL TwinZ said...

cantik :)

CikMunBlogger said...

website kat blakang ?

kite pakai tudung . tak nmpak lah website nye nanti .

camne ? T_T

Izzati Suhaide said...

nak jugak!!!! he3 ^_^

Syaifuddin Alias said...

hamboi ada baju..hihi..terbaik... :)

Cik Pensil said...

lengan panjang takde ?

Syakir Rahman said...

perghhhh... dah ada baju.... tahniah!

Jiwa Lara said...

bang long, pre order ke ada sampai tarikh2 ttentu... :P

boni kacak said...

pergh..cantik bro.. terbaik..

kinara kinatara said...

salam...cantik bajunya..xp buat masa sekarang tak boleh lagi lah..poket dah kosong..:)

hafiz hafizol said...

Hitam lawa x .? ak x boleh pakai baju putig nati cepat kotor haha

Dianaa said...

nak tempahhhhh! ^^

afifudinsohaini said...

smart plak aku tengok..

Maisarah Azmi said...

color hitam xde ke?

MawardiYunus said...

waaa... warna hitam xder ke bro??

Si Matatajam said...

Cantiknya....teringin la plak..

Dunia Wilma said...

Bestnya...Ada rezeki Wilma nak tempah satu ^_^

HanaNabihah said...

wow! Bestnye ada t-shirt blogging. lepas tu gathering dgn blogger2 blh pakai baju ni. osem! tp....hujung sem duit pn dah malu2 nk keluar. huhu

Solehah Shamsuddin said...

awak, pe kate awk wt tulisan2 tu di bawah. sbb kalau perempuan yg pakai tudung mmg xkn nmpklah.hehe cadangkan je :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah tempah dah...

shidaR said...

tempah jgn xtempah heheee :D

inasazali said...

klu nk baju warna hitam..tulisan warna ape?

inasazali said...

klu nk tempah baju warna hitam..tulisan i love blogging wrna putih..bleh x mcm tu..

Mira Adzlia said...

cantik la design nya..tp malu plak nk promote blog biase2 sy kt tshirt nih..ahahaha

**thnks ye utk kalendar yg cumil itu..hohoho

Mira Adzlia said...

cantik la design nya..tp malu plak nk promote blog biase2 sy kt tshirt nih..ahahaha

**thnks ye utk kalendar yg cumil itu..hohoho

MaYa MustWany said...

menarik <3

baby comel said...

Cantik menarik & sy tertarik.. Book for me 2 pls :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Jommm tempah...

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, ade saiz besar.. menarik :D

Yana Sakura said...

nice..suka design nie..simple n cool je :D yup..prefer kaler putih..hehe =)

sohoque said...

warna hitam ada tak bro?

Aimie Mimot said...

Reply email :)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...menarik ni...:)

QasehnyaRania said...

wah menarik la ;D
buat aii tertarik..
tapi kalau yg bertudung mcm mana nak nampak tulisan di belakang tu?

Nor Amirah said...

Cantik ni!Tapi kenapa "B" tu macam logo Blogspot, nanti kalau blogger yang guna WordPress macam mana pulak, :D

hazwan hairy said...
This comment has been removed by the author.
Remy hazza said...

semoga bisness hairy terus maju...... remy akan sentiasa support!!!

Mimie Najib said...

agak menarik..hehe..

*kewangan belum stabil la pula*..hehe

Azie Namico said...

menarik !

potia casadelarossa said...

wah ada kemajuan ni... blh wat duit ni

Nadratul Syazwana said...

Akan memilikinya satu hari nanti.. hehe

Dkna Abza said...

i love hery :)

NAL said...

NAL baru promote dgn kawan2 NAL... :)

krole said...

menarik bro...komfirm traffic nek kalo pakai bju camtu hihihi :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

siapa yang belum... sila sila sila cepat!

Eedi Aziz said...

salam blogger bro...thanks sudi singgah...anyways...rasa berkenan juga baju tu....

Edy Fee said...

terbaik la idea bro..aku siyes nak..tp awal2 sem ni/..siyesly pokai..mcm2 baju kene bayar...elaun pon tak masuk lg...roadtax moto pon mati.alamak

Cik Rongoks Ika said...

nak yg lengan pendek kaler pink.heee

Sally Samsaiman said...

part size yg problem ni :(

Mira Adzlia said...

mau..mau...tgu gaji ni..hahaha

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

miz ruha said...

menarik...

Azham Vsvc said...

boleh tahan design tu heheheh

NIA SI DRUMSTICK said...

amboiii..jual baju pulok dahh..hehe

ZNH DECO said...

saje nk suggest, sbb sblm ni eyda pernah design baju untuk anak 1983... tp eyda buat website tu kat tepi lengan atau dkt bawah baju sebelah tepi (belakang)... sbb untuk yg bertudung nnt tak nampak...

Azwar Syuhada said...

Weiii , nak tempah satuuu..

Maisarah Azmi said...

wah, hari tuh cakap ada color putih je.. nie dh ada color hitam erk? nak2..tp kalau bju kaler hitam, mesti tulisan putih..bru nmpak..ke canner?

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

biasanya jenis kain yang macam mana eh??