Wednesday, January 2, 2013

DIGI TRIPLE D | CPUV / BUFFERED EARNING


DIGI TRIPLE D | CPUV / BUFFERED EARNING

Digi Triple D untuk BE seterusnya lama juga lah tak dapat BE dari en Nuffnang ni kenapa ntah merajuk kot sebab lama aku tak online..hehe.. Maaflah en nuffnang oi blog terabai seketika. Kali ni dapat lah 1 dari en nuffnang ni terima kasih lah sudi bagi lagi CPUV ni.

Sebenarnya dah seminggu lebih pun tapi still on going lagi so kepada korang yang nampak iklan ni nak tahu apa klik-klik la ea terutama sekali kepada pelanggan DIGI.Digi buat promo 2x ganda tau berbaloi-baloi kepada pengguna Digi.Jadi apa tunggu lagi !!


p/s: CIMB SAVING CIRCLE still on going tau dah sebulan berkeliaran dalam blog ni tak sabar nak cashout.ngeee

Maklumat boleh klik  SINI




31 comments:

Dkna Abza said...

nuff merajuk dengan dkna :(

Cik Fie said...

untung la dia . huhu :)

kisah si dairy said...

seronoknyer...nak jugak rase cpuv nie..nak cashout bape sen sgt ler..haaha

AyueJean said...

Wahhhh....
Meriah BE... =D

ayut said...

sy pengguna digi!Digi skrg ni mcm2x promo yer..nnt jmpe tgk2x la jap..

kay_are said...

best2.. aku tak pernah lagi merase be ni bro.. ntah cane r rase dapat be kan.. huu

Unknown said...

wah... ni kali ke berapa dah dapat dari nuff???

www.papablogger.my

Maisarah Azmi said...

wah, tahniah la

sweetsour93 said...

wah, bestnye dah boleh cashout :D

Mrs Velentine said...

tahniah..rezeki awal tahun ni

Unknown said...

alhamdulillah.... rezeki tu hairy......

Unknown said...

xpernha cash out. lagi nihh. hihi. jgn risuaa kami dah klik hihi

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...rezeki awal tahun ni...:)

Anonymous said...

hairy smkin masyukkkkk^^

Si Matatajam said...

Tahniah Hery..rezeki awal tahun tu..

Leeza Dayasari said...

amboi2.. ni yg jeles ni... mana aci.

Orga said...

wah...lepas ni berkepuk-kepuk la nuffnang hairy, hehe...congrats beb, kata orang, rezeki jangan ditolak kan...

selipar putih said...

jeles bro..haha

Miss N™ said...

yeay..! BE kita sama..:)
tahniah ye HH....

belogisam said...

rezeki dimana2,syukur

boni kacak said...

tahniah bro...rezeki awal tahun... hehehehe

mselim3 said...

tahniah k....moga sekses selalu dalam apa jua bidang yang diceburi....

mselim3

Unknown said...

fuhh .. untung ler

PERMATABIRU said...

tak pernah dpt BE pun lagi dr en nuff..tu..sob..sob..sob..

Anonymous said...

mmg rezeki lah tu

Hafiz Hafizol said...

dah cash out nanti jgn lupa ak :)

Nick Nashram said...

sila lepaskan CPUV yg berkeliaran kat blog ni ke blog aku..hahah
tgk kat bawah tu, linkwithin penuh ngan entry cpuv..jelesnya..

kinara kinatara said...

untung nuff sayang HH..kat kina jangan harap nak melekat..mang x kan jadi..huhu

Noor Atikah Ramli said...

untung maaaaaa

HanaNabihah said...

Alhamdulillah. Murah rezeki =)

Shida Radzuan said...

cpuv terbaiklah hehee ^_^