Friday, January 18, 2013

TAKE BACK YOUR COMMUNITY


TAKE BACK YOUR COMMUNITY

Kepada korang blogger-blogger yang stay dekat sekitar Lembah Klang boleh lah amik peluang ni tuk kenal dengan blogger-blogger lain yang join this event. Ahad ni ada projek volunteering dekat Pasar Seni pada pukul 10 pagi. Korang yang free tu boleh lah roger Bro Framestone di Facebook beliau dengan kadar segera.

Ianya adalah satu projek "take back your community". 4jam projek ni anda akan diberikan 1 tiket percuma untuk mini konsert dari Ariff AB, MIO dan Ila Damia. Jadi apa tunggu lagi PM Bro Framestone di SINI

Sertakan nama, email, no phone dan url blog korang.

p/s: Tak dapat join time ni nak g holiday ..hihi



31 comments:

yana aina said...

jauh lh pulak ... pd yg join "terbaik"

Syazana Zainn said...

kat ipoh :(

NAL said...

mcm best ja bunyi nya...

KorN said...

dok kL byk event boleh join kan

Bro Framestone said...

Thank beb :)

Jumpa petang ini.

inche hlovate said...

ala nak p holiday dengan hery time ni. kan hery? ehhh hahaha

PaPa Blogger said...

nak pegi gak sebenarnya tapi nak tengok Amirah kat kampung... rindu rindu serindu rindunya.. (penangan lagu spoon)

^^eKaTiKaH^^ said...

ala, jauh la dari tempat kite.. mcm nak pergi

Mira Adzlia said...

bolelah klu xg mne2 nih....hamboih..bjln je kojonye..haha

aqumad.com said...

jauh nyer, err..

yana yani said...

ala yana duk trgnu jauh plak

miz ruha said...

jauh nak pegi...

ayut said...

Ahad ni ea..mcm free ^^

AyueJean said...

Macam best..
Tapi kene check schedule dulu.....
Amboihhh... Holiday saje.... =D

Si Matatajam said...

Bestnya Kalau dapat jumpa ramai blogger ni...nak bercuti mana plak tu Heri..

Remy hazza said...

menarik hairy.....
teringin nak support...tapi ahad nie dah ada program......

HanaNabihah said...

Pun tak dapat nak join. Balik rumah nenek. Hehe =)

adza irdawati said...

wahhh sangat menarik

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi asyik pergi holiday jer

nur emilya said...

Jauh.. teluk intan perak haha.

Kesuma Angsana said...

bagusnyer aktiviti2 macm ni ye

Cik Nur said...

untungnya siapa yg dekat2 tu...
nur jauhh.!

Dianaa said...

tak dapat join juga :(

Syuhada Salleh said...

mcm best jer..tp mls nak gi, xde transpot..

Mrs Velentine said...

hanya tengok dr jauh jer

kinara kinatara said...

jauh nya..

kinara kinatara said...

jauhnya...hanya mampu mendoakan segalanya berjalan lancar.:)

Izzati Suhaide said...

holiday sokmo..he3 :P

kisah si dairy said...

JAUH LA....

Orga said...

jauh la pulak, kalau ada kesempatan, maybe bolej join pulak one day, heheh...

Dkna Abza said...

dkna tak sempat join :(