Friday, January 4, 2013

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 | LIVE STREAMING ASTRO WARNA 132


LIVE STREAMING ASTRO WARNA 132 | SIARAN LANGSUNG ASTRO WARNA |MAHARAJA  LAWAK MEGA 2012 MINGGU 8

Kepada korang yang tidak mempunyai astro warna anda juga boleh menonton melalui website ini --->
http://www.livestream.com/astrowarna



Watch live streaming video from astrowarna at livestream.com


Boleh tengok tak ? kalau tak boleh no komen..haha...

17 comments:

sweetsour93 said...

rumah kite takde astro.. nk bukak on9, line lembab mcm siput. kesiankan? hee

Hafiz Hafizol said...

kalau aku duk kg, mmg dah tgk live pun nie.. ha3.

Hafiz Hafizol said...

mcm x boleh tgk je hairy.. gelap je. lama benor menunggu nie

Aimacomel said...

xde.. xleh tengok :(

Unknown said...

ader astro warna pun, tp klu time hujan xdpt, srupe cm xde..haha

kinara kinatara said...

alaaaaaa...link bagaikan siput yang menyedut-nyedut...jadi terpaksa atau di paksa tak tengok..kat terenganu 2..:)

Unknown said...

elok beno d live streaming xd la eden nk g tgk kat ruang tamu dah

laskar pelangi said...

warna warni gitu blog dia:)
suka tengok..ceria je....hehehe

kisah si dairy said...

nasib baik ade astro kat rumah...boleh tengok jijang...

Unknown said...

tgk sekerat jer smlm...... he3...tertido sudah depan tv....

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...best juga ni boleh tengok...:)

Miss N™ said...

khas untuk maharaja lawak je ke..?
atau boleh tgk warna kalau streaming ni..hihihi

Leeza Dayasari said...

tak tengok pun... huuu

Noor Atikah Ramli said...

kena line tenet laju baru bleh tgk.wuwuwu

HanaNabihah said...

Err~ =.='

HanaNabihah said...

Bila tiba entry ML tak tau nk komen apa. Sbb tak tengok. haha

Shida Radzuan said...

wahh terbaiklah live streaming lg hehee :)