Wednesday, January 9, 2013

BUTTON BADGE FREE UTK TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING


BUTTON BADGE | TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING


Ini adalah contoh button badge free yang akan diberikan kepada sesiapa yang menempah baju I LOVE BLOGGING . Hanya untuk 20 orang yang terawal sahaja.. Kepada korang yang berminat nak dapatkan baju eksklusif ni boleh lah segera menempah.

WEBSITE / URL KORANG
Kalau korang berminat boleh buat tempahan melalui

Email : hazwan943@yahoo.com.my
facebooki love blogging

Saiz          : XXS- 3XL ( unisex )
Warna      : Putih ( tidak jarang tp tebal ), hitam ,merah, etc (sarankan putih )
kolar         : Bulat
Harga Lengan pendek  : Rm30
Harga lengan panjang   : Rm33
termasuk kos penghantaran semenanjung, sabah & sarawak ( pos laju )
Tulisan I LOVE BLOGGING kaler HITAM..

Like page ni untuk ukuran bahu dan labuh----->  I LOVE BLOGGING

TEMPAHAN BILA-BILA MASA ...

P/S: JANGAN PERNAH BOSAN DENGAN ENTRY BLOG GUA..HAHA...


27 comments:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

yg lngan pnjg 2 xbg cnth ke? hehehe. .:D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak bosan pun... la la la

Leeza dayasari [santai leeza] said...

adakah saya tersenarai terima button... la la la

Sue-Rya Qistina said...

bestnya!!! tapi wat mase skang ni xdpt nak tempah. perut dah memboyot ni. hehehehe. kang ade yg x muat kang. haha

boni kacak said...

pergh...terbaik bro..hehehehe

Cik Nur said...

xakan bosan..hihih..
wah de percuma gitu..!

Kesuma Angsana said...

wah maju terus ye

Mrs Velentine said...

nnt kalau nak tempah akan PM HH

Lelaki Ini said...

wah, cntik gaks ek.

Syuhada Salleh said...

wow, besnye..dpt free lg best..hehe

Dianaa said...

nasib baik dah masuk dalam list top 20 :p
*tak pernah bosan lah :D

HanaNabihah said...

err~ sy tak kan dapat la button ni. kalau nk tempah pn kena tunggu sem baru. hoho.

Sis ieja said...

wah macam nak beli, tapi kan kan kan
wa tak hado duit. huwargh :(

eddy syrol said...

seperti teringin..!!

Nurmujahidah Ismail said...

kalau la duit dah masuk,, hehe

Orga said...

menarik nih, betul-betul boleh termasuk dalam tips tingkat traffic. mode: jeles dengan demo!

shidaR said...

wahhh nice lah..yg belah blkg tu url kita eh hery?

Kakzakie said...

Kakak teringin nak tahu yg lengan panjang bagaimana labuh t-shirt tu berapa cm/inch?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

for you and for me...
http://www.santaileeza.com/2013/01/kenali-hazwan-hairy-demi-kebaikan-anda.html

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, siap dapat button badge.. best nie.. hehe :D

Nur Shuhada said...

menarik..hehe.. kalu yg lengan pnjg tu,,ada contoh x??

Aku Penghibur said...

klau tempah bila dpt ??

inche hlovate said...

okay dah tempah :)

Si Matatajam said...

Teringinnya nak tempah..nak tanya cik abang sat...hi hi..best tu dapat button badge sekali..Terbaik la..

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....bestnya pada siapa yg menempah dapat percuma...:)

Remy hazza said...

remy beli baju dapat tak button nie....he3......

NurSyafinaz said...

nak button badge jgak :(