Tuesday, February 5, 2013

HAZWAN HAIRY IN UTUSAN MALAYSIA 2/2/2013 WITH BLOGGER


UTUSAN MALAYSIA

Tajuk nak hot ja kau ni kan hazwan hairy padahal tak de lah sebesar alam sangat kau dalam Utusan Malaysia tu gambar pun kecik ja..*mengata dekat diri sendiri tak pe..hahaha.. Sabtu lepas beli paper tetiber tengok ada juga terselit gambar aku masa event Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013 Anjuran Denaihati.com yang telah di adakan di Hotel Singgahsana Petaling jaya.


Tak sangka gambar meja kami juga yang wartawan tu amik tempek dalam paper hari tu.haaa mayb sebab meja kami ni riuh rendah kot kan..Sapa yang pegi hari tu tau lah cam na kemerian meja kami..haha..Semeja dengan blogger yang 1st time baru kenal di alam nyata kecuali boni kacak..haha

BURUK GILA GAMBAR NI.BAHAHA

Hari tu aku semeja dengan blogger-blogger hebat yang rata-rata aku memang tak kenal. Mereka adalah Saitailezza, Boni kacak , Katak Comel , Kozumi , Azry.my , Puan Bee dan Kak sha

Boleh tengok entry Event Sepetang Bersama Blogger 2013 di bawah
SEPETANG BERSAMA BLOGGER PART 1
SEPETANG BERSAMA BLOGGER PART 2

Then di bawah kenangan bersama Utusan Malaysia..
BLOGGER PILIHAN UTUSAN MALAYSIA


p/s: Maaf sbb 4 hari menghilang tak datang blog korang saya sangat busy sekarang ni.Hope korang still nak lagi baca entry dalam blog ni..hehe


60 comments:

Irwan Alessa said...

ada terbaca juga hari tu.. wah rugi nya tak dan g event SBP13 tu..

cynta ieda said...

wahh..bestnya dapat berjumpa dgn ahli blog yg lain..

RadhiahIlyas ッ said...

terbaikkkkkk!

Dkna Abza said...

tolonglaaaaa..dkna jeles nie..
hohooooo...

untunglaaaa :)

Mrs Velentine said...

tahniah HH..main terkenal..hehe

Mira Adzlia said...

wah..untung lar..makin pemes..sllu msuk paper..hihi

boni kacak said...

tahun depan kita kena duduk meja yang paling belakang sekali.. sebab kita paling riuh.. tak boleh duduk depan..hahahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

Dah tgk pic Kat instagram.hahaha..bestnye leg jmpa d alam nyata..haha

Dianaa said...

baru je tengok kat entri kak Leeza tadi. ni HH pula update. untung lah masuk paper 2 kali dah :p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dont worry.. tetap membaca juga... well well well...

AyueJean AJ said...

Makin famous hery... =D

aquagugurl said...

pemes dah skrg..masuk paper bagai.. ;)

selipar putih said...

tula dengar cerita meja korang paling riuh..haha..masuk lagi paper..huntung..

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah memang meriah betul majlis tu masuk paper pula tu...tahniah2 buat blogger denaihati sebab berjaya mengadakan majlis yg penuh gemilang tu...:)

♔ Hasnie Adda ♔ said...

waaaa ! ingatkan dapat jadi blogger pilihan untuk yang kedua kali td . heeee

NJihe.am said...

tahniah diucapkan...

C.T.K said...

bila la dpt jupe depn2 ..hoho

Kesuma Angsana said...

wah makin glamer lah ye

Phat said...

glamer betul la...nak sainnnn

NAL said...

wah..lagi masuk paper..mahal la lepas ni..ehehe

ash said...

bestnya.. kalau dapat p..

BY: djdanchef

hafizmd said...

ooo...blogger #retis ni..hehe

mmg meriah #sbb2013..sampai sekrang rase meriahnya...hehe

Cik Fie said...

pergh !! untung la dapat masuk paper 2 kali . haha :)

najihahfara said...

femesnya dia :)

Syuhada Salleh said...

woww...asyik msuk paper je..hehe

Aku Penghibur said...

rezeki yg pergi

jaakechik said...

betuah hazawan hairy, sikit lagi makin berpotensi nak jadik femes cam blogger lain la yer...

Katak Comel said...

tips nk msuk paper, tgn kne ade ong..
ong gedek2
ahaha

Anis Athia said...

Retis retis retis! Woot woot! Hehehe

deq noor said...

wahh! keluar paper lg tu... ^_^

luqman zakaria said...

ade nmpk gmbr kau ngn nisa kay ..huhu..

sa mic said...

ewah semakin hebat bro hazwan , hehe ,semoga maju jaya lagi dalam dunia blogging pada tahun ni yer

Mia Liana said...

wahhhhh glamernya.... congratssss ya hazwan...

^^eKaTiKaH^^ said...

wahhhh, untunglew.. hehe.. dapat jumpe ramai blogger...bestnyeeee :D

hafiz hafizol said...

Asyik masuk paper je hang nie ape kes?? Nanti masuk tv plak yer

baby comel said...

Pewittt nak sain :) hehehe.. Glamour la u i jeles tau. Tahniah ye

Orga said...

arhh..ruginyer tak beli paper ritu, kalau tak boleh baca jugak citer pasal events ni dalam utusan. tengok gambar pun dah tau kecoh, heheh...

fifie said...

Herry dah makin famous lah dapat masuk paper, alhamdulilah :)

Cik Nur said...

tahniahhhh hairy...

bai baizura said...

mohon buat tuto cemana nak masuk paper. akakaka:p

Ikhwan Suhaimi said...

retisssss wehhhh ~

Awan Nina said...

dah lama dah dok fikir muka Hazwan Hairy ni macam sapa. lepas lama2 fikir baru teringat macam Black Mentor! ada la iras2 sikit :P

alyn amalyn said...

wah..nanti x lma lagi masuk tv plak...:)

inche hlovate said...

kecik pun kecik la kan..org lain takde taw..tahniah hery :)

Remy hazza said...

suka tgk kemesraan semua...leeza, bro boni..hairy ..katak comel bersatu...... jeles weyy!!!!

Maisarah Azmi said...

wah..untunglah

Anak Pak Muin said...

peh!! nice

Shiqin Sunshine said...

hahaha...macam2 name ye...katak cumil la boni kacak la...

kisah si dairy said...

retis gitu..haha..monink hery!!!

Sue-Rya Qistina said...

table herry penuh dgn retis2. hehehe. sbb tu happening giler kot. bestnya dpt join program2 camni. dpt eratkan silaturrahim sesama blogger :)

inasazali said...

event2 yg mcm ni mmg slalu akn kuar akhbar. bestnya dpt join event mcm ni.

Ahmad Zarif said...

makin jeles tgk ko ni. haha

Cik Rongoks Ika said...

tahniah herry . makin hari makin glemer . hikss

sabella mohamad said...

tungg aaa masuk paper .

bella tak baca utusan malaysia . bella baca The Star & NST . bhahaha . #ini semua poyooo

Mia Kassim said...

Wah masuk paper lagi...bertambah2 glemer...hehe

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

rosniza said...

Ade terbace jugak kat utusan hari tu.Wah...glamer u..

Bahrain Ramlan said...

bestnya dapat kumpul ramai2x blogger....

ayut said...

kecik pon terpampang jgk..hihihi..networking berjaya itu sudah bgus kan :)

man said...

tahniah lah sebab berjaya..hehehhe