Friday, March 2, 2012

CONTEST KURANG SAMBUTAN



Assalamualaikum...
Selamat pagi semua.ade lagi 3 ari untuk last date contest 1ST ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN  sambutan kurang memuaskan plak sedih sikit..mayb sebab susah kot kan ke blog aku ni x femes..hahaa..tp xpe aku tetap bersyukur walaupun xramai join yg penting aku hepy berblogging masyuk juga opssss.. xpn mayb hadiah kurang menarik kot bermacam2 dipikiran..haha..untuk yg dah join tuh ade KEJUTAN tuk korang semua tau..tggu last date ea..weeee
yg belum join tuh kalau rasa nak join sila lah masih terbuka ruang lagi tuk anda semua..terima kasih sbb support saya ^__^


HADIAH
PERTAMA  :RM20 TOPUP
KEDUA      : RM15 TOPUP
KETIGA     : RM10 TOPUP
KEEMPAT : RM5 TOPUP


P/S: nak cari followers blog bukan semudah mencari kenalan fb tau..haha

9 comments:

Nelumbo Nabilah said...

la,,,jangan le sedih2...cheer up =)

hairy said...

@nabilah:xsedih dah sbb awk join...haha..msti kna gagah kan...waiting tau kejutan :p

Silent Thinker said...

nnt kite join ye awak..
=)

Silent Thinker said...

nnt kite join ye awak..
=)

MaYa MustWany said...

rilex k.maybe mereka bz kut..think +ve.doh2 jgn sedih..xsmart ar model sedih..

abgggg joeeee..pujuk zul..dok sedih2..kikikiki (^_^)nn

ctk said...

olololo...jgn sedih...dulu ct pon buat contest...mmg risau xder org nk join, mklumlah blog xfemes...so,tiap2 ari ct duk cri org je kje...kena rjin ckit g blog org ,pstu ajak...lebih 20 blog dlm stu ari ct pegi...risau punye psl..haha...n of coz ada antara 20 tu yg sudi join...jgn putus ase je...hihi..


da rmai yg join tu...bgus2..keep it up :D

nur_za said...

=)

Si Matatajam said...

Dulu lain skang dah lain.. Skang dah mantop...

inche hlovate said...

time ni tak knl hery lagi..kalo tak mesti dah join *amik hati hihi