Thursday, March 15, 2012

TRAIN STUCK

Assalamualaikum...
(agak basi lah juga ni baru update semalam penat keja)
kemarin pagi train ktm komuter stuck hampir 2 jam lebih juga lah around 715pg until 910pg..1st time dalam sejarah time aku nak pegi keja train jadi cmni hampir 5 bulan juga aku naik ktm ni pegi keja maklumlah rumah dekat dengan stesen sg buloh then tempat keja sebelah ja stesen bank negara so pilihan aku baik naik train dari susah2 jem kan lgpun motor aku tuh berkuasa tinggi sangat...haha..sudah2 al kisahnya pagi tadi tiba2 ktm komuter terputus bekalan kuasa maklumlah kan ktm ni memerlukan kuasa electrik juga kalau nak jalan kalau dah abis cmna nak jalan..pertama kali jadi cmni aku rasa cm best plak best sebab dpa ttgk glagat2 orang nak pegi keja..haha..kelakar gila lah pagi tuh dalam hujan renyai2 plak suma jadi kecoh tp apa blh buat dugaan kan..lagi satu dekat stesen sg buloh tuh dah jadi macam depot simpanan train dah aku tgk suma stuck dekat situ tambah2 plak aku ni memang suka tgk train so jadi lah ciwi sebentar snap pic sana sini tapi cover juga tau..malu kot!!! haha.. meh tgk pic dari hp 2.0megapixl aku ni sory ea kelabu teruk sgt maklumlah hp murah xmampu nak mhai2..hehe
dah macam depot simpanan je
ngee ciwi2..haha
kena tukar platform semula
tukar laluan
ni ha my komuter yang baru tuh

p/s :sory xclear tggu orang sponser hp baru..haha...

4 comments:

Tentang Kita said...

LINI PUN GI KEJE NAIK KOMUTER DR SHAH ALAM KE BANK NEGARA...DAH BANYAK KALI ALLUI PERKARA CAMTU, TREN DELAY LA, MASALAH TEKNIKAL LA...APA NAK BUAT HADAP SAJER LA...

hairy said...

@tentang kita: eh keja area bank negara juga ker?opis yang mana satu?hehe....

MaYa MustWany said...

sabar je la..huhuhu

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....sabar jer la yer...;)