Wednesday, February 29, 2012

RESEPI SIPUT SEDUT ALA BUJANG


haloo selamat malam korang dah dinner ker? masak ke makan kat luar je malam nih? haaaa malam ni aku terlebih rajin masak makan malam..terasa teringin nak makan siput sedut ni lama dah petang semalam pegi pasar malam ternampak siput sedut ni terus ja beli then malam nih baru lah masak.walaupaun duduk bujang kang so xpelah redha ja lah masak sendiri sedap xsedap k lain kira..siput sedut nih aku masak lemak cili api..terbaikkkk lah lepas siap krdit to along sebab dia yg masak banyak..haha...sup ayam 100% dari air tangan aku..meh kita tgk ea...

siput sedut masak lemak versi bujang

 sup ayam cinta sayang...wahhh!!! haha



                                                                   ikan goreng berempah

tadaaaa dah siap tuk menjamah...heppy dinner korang ^_^

11 comments:

Pezol Stylez said...

untungla msak sdap...nk resepi bole? hihi

.........cP~ said...

Pergh...Sodap...

Silent Thinker said...

dah lama tak makan siput sedut!~

.: iEyLa :. said...

waahh..rjnnye die..
and terliur kot tgk pg2 nih..hihi

hairy said...

@pezol:hahah sdp tau..resepi dia main cmpak2 ja dlm periuk...haha

hairy said...

@cp:sodappp org bujang masak... :p

hairy said...

@silent:sma lah tuh yg teringin..cuba lah masak..hehe

hairy said...

ieyla:baru tgk pagi nie ea?haha...rjin lah sbb nak mkn kan bujang lah ktakan semua kna wat sndri sdp xsdp lain kira..haha :p

Si Matatajam said...

Dah lama akak tak makan masak lemak siput sedut ni...

inche hlovate said...

mohon masakkn wa sup ayam now!! lapaq ni

Bali Tour said...

nampak sedap
terima kasih atas resepinya :)