Monday, March 26, 2012

TICKET PRICE FORMULA 1 SEPANG

Assalamualaikum...
Agak basi juga lah baru hari ni nak update entry pasal ticket kan...maklumlah on the spot punya ticket lah korang..so baru sempat nak update hari ni..Pemenang pun dah kita tau kan..ape-ape pun tahniah wat jentera ferrari yg di pandu oleh Fernando Alonso...kalau xtau lagi top10 pemenang GP malaysa 2012 KLIK NI

TICKET NI BERHARGA RM***.**
NAK TAU?CARI SENDIRI HARGA KAT BAWAH KALAU BETUL
KORANG HEBAT..HAHA




 
JUMPA X HARGA DIA?MUEHEHE!!!


P/S; Puas hati !!!....



JUM JOIN SEGMEN PENCARIAN BLOGLST APRIL
SENANG NAK BW NANTI...
KLIK NI

7 comments:

~S! BuLaT~ said...

RM 553 kan?

hairy said...

@si bulat: pandai! jum keja balik cr wang..haha

Pezol Stylez said...

xpe skali skala...

EYJA MASLIZA said...

hah . eyja tahu ! Tower South punya ! hehe . ^^

hairy said...
This comment has been removed by the author.
Si Matatajam said...

Mahainya tiket.. Ishk kalau akak mesti tak sanggup nak bayaq... Mesti best ko dik leh Ada kat situ kan..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mahalnya tiket tapi kalau dpt masuk mmg best...;)