Saturday, March 31, 2012

ATTENTION PLEZ !!!!

Assalamualaikum
hai korang selamat berhujung mggu ea..Pagi ni nak wat entry sesimple jer just aku bagtiau terpaksa hold blog kejap oleh sebab nak pergi holiday kat melaka...hoyeh3 berjalan lagi tenangkan pikiran...nnti kang kalau x update orang cakap aku ni xaktive kat blog pulak..aku sentiasa aktive kat blog ni cuma kalau bz melampau ja xsempat nak update maklumlah orang keja kan, keja plak cleaner mana lah nak sempat buka lappy kann...jadi itu saja yg aku nak sampaikan..korang yg sudi follow tuh terima kasih dri hujung rmbut smpai kaki ea jgn lupa kalau masuk blog aku TINGGALKAN LINK kat shout ok..oleh sebab line agak xbp nak betul so malam ja aku boleh BW...nanti aku beli ole2 buat korang ea...hehehe....

p/s: doakan perjalanan aku selamat pergi balik ea..

4 comments:

Pezol Stylez said...

yeahhhhh..jgn lupe ole2 tuk saye k

noorniey Azman said...

kem salam kat mamat hensem time sampai kat mlaka nanti.oke?haa

iehahfarihah said...

take care babe..org pun baru balik dari Melaka..ada site visit sana..skrg tgh pikir nak wak asment lak..huhuhu

MaYa MustWany said...

sengal nya komen abg joe..hahah