Thursday, March 29, 2012

MELAKA HERE I COME

Assalamualaikum..
Baru sempat update blog masuk2 keja pagi td dh kena kemas2 opis arini ada audit pulak..segak bergaya lah jwbnya arini...haha...

Melaka Bandaraya Bersejarah..yeahh!! visit melaka weekand ni..aku rsa lah dah hampir 12 taun tak jejak kaki kat melaka tuh weh last pegi masa sekolah menengah tuh pun sebab ikut rombongan sekolah..alahai kolot sangat kan melaka pun xpegi lagi.yg lain sibuk plak pegi..haha padahal stay kat KL ja jauh mana lah sangat kan KL-MELAKA tuh bukan ape cuma xde kesempatan nak jejalan kat area sana ja but this month insyaAllah akan aku jejak juga melaka ni.bestnya exited sgt taw! haha..bila kat melaka nnti mayb tempat nk pegi melaka wonderland lama sangat dah x mandi2 taman tema gini then akan aku jelajah seluruh kota melaka yg mana aku dah lama xjejak shopping apa yang patut..ngee
melaka wonderland salah satu sebab nak pegi melaka
p/s: yg penting pegi free taw...haha
orang2 melaka ayoh kita bergembira bersama-sama
cadangan korang mana lagi tempat yg harus aku pegi...

8 comments:

are_lin@yu said...

wahh beznya lama dh xp melaka..huhu

Pezol Stylez said...

jummm

hairy said...

@arelin:jum visit melaka..hehe

hairy said...

@pezol:jum ajak emi alan ok..haha

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! mcm menarik sgt je ni :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ade g melaka lg ajk cik eyla yer ley jln2 jonker walkk bahaha

Si Matatajam said...

Dulu p Melaka rasanya tempat ni tak dak lagi kot...

Nurfara Hani said...

ary tuh pergi Melaka pegi A Famosa je. Menyesal tak pergi Wonderland.