Thursday, March 29, 2012

AIR ASIA SALE

Assalamualaikum...

Baru terpandang yg AIRASIA ade wat sale lagi tapi dah xtau nak pegi mana dah berjalan ja kerja aku kan bukan nak simpan duit ke ape ke..tp free ja pun kalau aku booking..hakhak..Sebelum nih yang airasia wat sale tuh aku dah tempah 4 penerbangan...Tamak kan! haha...1 pergi kuching ngn kawan-kawan holiday 3 lagi balik penang kekonon nak cepat sampai lah kalau balik penang tuh.Aku tempah pun sbb time nak balik raya haji ngn raya puasa...Time tuh lagi murah dari yang baru nih serendah rm19 ja kalau xcaya meh KLIK NI 

P/s: korang ade cadangan mana tempat yang best x? sebelum 1APRIL..tu pun kalau ade g..hehe

8 comments:

.: iEyLa :. said...

merata berjalan smpai xthu nak g mne dah..hihi

Ers Lyne said...

Wah ! murahnyaaaaaaaaaaaaa :DDDDD

♔Lady Ainaa♔ said...

Huaaa not in holidaylaaaaa.. Huaaaaa..

hairy said...

@ieyla: hahah mcm tuh lah tp dlmmesia ja lah..luar xmampo g..hehe

hairy said...

@ers lyne:jum2 beli smtra stok msih ada..haha

hairy said...

@lady:why2..

Ben Izer said...

barang2 free memang tak leh kasih lepas brader..ehehe

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...best nyer...:)