Saturday, March 3, 2012

MAJALAH MASKULIN EDIT


aku dalam cover majalah maskulin? *berangan saja lah kau hairy smpai mati pun xkan dapat mampu nk masuk dalam majalah muka x comersial lgsung surat khabar pun belum tentu..haha..knpa aku ada dalam majalah masulin nih?haaa ni hanyalah edit semata2 lah mcm betul kan?ramai sgt yg tya aku bila aku pos pic ni kat fb tergamam dorang tgk aku masuk majalah..padahal kena tipu ja..haha...ni saja lah suka2 edit kan yg sbrnyanya pic ni di edit oleh page EPIC OF MEMORIES untuk design company ni BOX CREATIVE sbgai contoh tuk design2 pengiklanan or apa2 mengenai percetakan..so aku lah terpilih jadi model..klakar kan jnji ado?akakakaka....jangan lupa like page tuh ea....
meh tgk hasilnya....


amacam mcm betul kan?korang suka x?ade yg nak bg komen x?hehe

p/s: ni juga hadiah bersempena ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN yg pertama terperasan kan dlm cover tuh ada cerita2 pasal blog..hehe...neway terima kasih tuk along yg sudi amik hery sebgai cover majalah..hahaha.....nnti kita shoot lagi ea tuk yg lain lak...ahks


 CONTEST 1ST ANNIVERSARY KORANG DAH JOIN KER?ADA HADIAH MENARIK TAU KLO NA JOIN KLIK NI

23 comments:

nur_za said...

hak2..si bloger yang comei yer..keh2

hairy said...

@nurza:oh tidak malunya..hahaha....shhhhhh bkn sya taip ea..haha

ZWAN SABRI said...

Adoi! Hazwan Hairy ke.. ingatkan HAZWAN SABRI tadi.. HEHE

khalila ishak said...

real la. hehe

ctk said...

wah...pandainyer edit...nk jugak :D

hairy said...

@zwan:hahaha klo nak boleh ja letak..hahaha

hairy said...

@halila:hakhak..real kan tp tu suma angn2 ja..hahah

hairy said...

@ctk:hahaha nak ker?tggu saya wat contest lah cmtuh klo mng sya wat design apa mau ok..nak glam,remaja,magga,cleo suma blh..hahaha

Silent Thinker said...

dari angan-angan jadi kenyataan..

kite penah masuk majalah jugak..
=)
http://safiyahezora.blogspot.com/2010/03/l-l-photoshootcover-remaja-2010-l-l.html

MaYa MustWany said...

mana la tahu pihak maskulin tul2 nampak n tarik zul jdi model..fuhh hebat2 kn..hihiih

noorniey Azman said...

onyonyo~~comel momel nye angan angan dy !

hairy said...

@silent:wahhh good! doakan ja lah ea..tp ermm hrpan..haha

hairy said...

@maya:hahaha amin2...mudahan lah ea..tp kn cm bermimpi2 ja..hahaha :p

hairy said...

@noni:haha comel kan pelik2 pnya angn2 nih.. :p

nur_za said...

da nk wt contest edit mcm ni ke.
org 1st nk join..hak2

Fiza Suhaimi said...

Terkejut den.. Ingat komo betul2 dalam dalam majalah maskulin tuu.. Iye ke HZ si blogger yang comel? kehkehkeh.. :P

Cik Zeeta said...

ingtkan btowl.. huhu
wat suspen

syafiqahkamar said...

wow.. untunglH.. haha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

bile nk masok maskulin yg betol2 ahaha !
0opss HZ blogger comel?ok bole la hihihi

Nur Shuhada said...

sekali tgk mcm betoi..hehe
HZ
hazwan hairy si blogger comel..hehe :)

maszull said...

assalamualaiakum hazwan hairy...wah kalau mcm ni bestnyakan...bila lah hairy nak jadi cover majalah ni...:)

Si Matatajam said...

Mak ai akak ingat betoi tadi...ha ha..blogger comey tu..

inche hlovate said...

kalo difikirkn mesti hery mcm tak caya kan sekrg dah masuk paper :)