Thursday, March 8, 2012

PACKING APAM POLCADOT


alhamdulillah syukur2 rezeki datang lagi..weee
ari selasa lepas ade lah customer ni oder apam nak packing satu2 so aku pun buat lah packing cm dia nak untuk majlis tahlil katanya..aku cuba lah buat ternyata nmpk comel lah bila bungkus stu2 simple cmni..hehe..bila dah upload kat FB LIKE ni ramai plak yg oder nak cmtuh so ape lagi kan gembira lah rezeki masuk..hikhik..kalau korang nak oder apam or nak tgk corak2 menarik TEKAN NI .pape kang segala info suma ade dalam tuh just call aku ja if kalau korang berminat...heee

comel2 x? rasa cm sayang ja nak mkn..klo nak tgk real silakan..hehe






































sesapa yg berminat  nak order tuh jangan lupa call aku ea..weee
dalam dia ada perlbagai inti tau..

p/s: ada rezeki lebih nanti leh wat contest hadiah apam nih kan..hahaha






14 comments:

Silent Thinker said...

awak ke yg jual ni?

hairy said...

@silent:yup2 saya..mau oder bila2 tell me okeh!! jgn lupa like page fb tau...suma ade kat sana maklumat...hee

noorniey Azman said...

ototo~comey sangat aihhh.buat semdiri ke?

hairy said...

@noni: saya tlg bungkus ja..haha...makcik yg wat..sila2 oder ea.. :p

Pezol Stylez said...

nak singgit!!

hairy said...

@pezol:amik lah 2 biji...pastu free stu..haha

Aida Omar said...

serius sangat comey..sayang la nak makan. haha.. nak biar kang berkulat pulak dia.. suka yang hijau tu..auww kreatip

nur_za said...

ingt kan awk yg buat..hehe
memg comei la..awk tukg bungkus jela ye..hehe

hairy said...

@aida: hahaha klo nk tgk sila lah cuba....haha :p....

hairy said...

@nur_za :aha bungkus ja yg boleh klo buat jadi lain..hahaha

hairy said...

@nur_za :aha bungkus ja yg boleh klo buat jadi lain..hahaha

hairy said...

@nur_za :aha bungkus ja yg boleh klo buat jadi lain..hahaha

Nurfara Hani said...

wow. angry bird pon ade..

maszull said...

assalamualaikumhazwan hairy...bila dah di pack lg lah terserlah kecomelan apam cute tu...suka tengok...;)