Friday, March 23, 2012

Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak!

Assalamualaikum...
Macam biasa lah tengah bersenang lenang lagi kan so nampak lagi segmen ape tggu lagi entry kan saja..nak try lah tengok join segmen jarang sangat join then segmen cik purple ni nampak menarik jadi xsalah kalau aku nak mencuba mencari followers or ada orang blogwalking..hehe.


Apa yang menarik tentang blog nih?
okeh macam ni cik purple...blog nih xtahu lah apa yang menarik sebab saya x berapa pasti then xblh nak bg komen yg boleh bg komen adalah followers saya ..Tapi blog saya ni mengisahkan tentang liku-liku kehidupan serta perjalanan hidup seorang remaja iaitu hazwan hairy...then dalam masa yang sama ada terselitnya fakta-fakta yang menarik untuk dibaca dan dijadikan pengetahuan setiap pembaca...hehe...sekian saja..
 KLIK NI  untuk lbih lanjut menark or x...hehe


Terima kasih Cik Purple ^_^

p/s: agak2 apa yang menarik ea...

10 comments:

Cik Rose Cute said...

cam best jer...

AlyNn NyzAa said...

cam best je..apa yg mnarik?? hmm sy suka background blog ni ^^
done follow here :D

miss Z said...

Salam Perkenalan dari Miss Z..Miss Z datang dari segmen yang sama…
Senang-senang datanglah blog miss ea,,miss dah follow awak ^^
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

cp berkunjung kat sini.. ala takpe, semua blog mst ada tarikan tersendiri kan.. hee.. thanks sudi join segmen cp.. slamat maju jaya! :)

Cik Rose Cute said...

join jugak dari segmen yg sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

strawberry chocolate said...

walkin here ^^

http://strawberrychocolate21.blogspot.com

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-l-jom-kasi-gempak.html

waLking dari segmen sama!

Diera Tekikushika said...

jln sini dr segmen Cik Purple jugak. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

Diera Tekikushika said...

jln sini dr segmen Cik Purple jugak. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer...;)