Wednesday, March 7, 2012

PEMENANG CONTEST 1ST ANNIVERSARY

assalamualaikum..

ehem! selesai sudah CONTEST 1S ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN yg aku wat bersempena blog aku yg dah masuk 1tahun.walaupun sedikit orang join aku tetap bersyukur sebab ade orang still support aku dalam dunia berblogging ni walaupun baru setahun jagung berblogging .sejuta terima kasih buat mereka. adat pertandingan menang dan kalah kan..hehe..tuk pertandingan ni bukan aku yg pilih pemenang tau penaja yg pilih sebabnya dia yg sponser tuk topup tuh. so yg mna xdpt tempat tuh xbermakna anda xmng bg aku anda tetap no stu dlm blog aku..tapi kan korang tetap dapat hadiah kan?KLIK NI klo nak tgk sbb pe korang leh dapat hadiah cepat tau!! tu pn jika nama anda tidak tersenarai dalam top4 dibawah.untuk contest yg akan aku wat lagi nnti korang jangan lupa join lagi tau tnpa korang blog aku ni xkan ade orang akan baca..sgt2 terharu dgn korang..
ni lah senarai pemenang tuk contest.

TEMPAT PERTAMA
 RM 20 (TOPUP MAXIS,CELCOM,DIGI )

"Sejuta langkah kembara impian hazwan hairy"
 Pezol Style 

TEMPAT KEDUA
RM15 (TOPUP MAXIS,CELCOM,DIGI )

"If there's a will, there's a way"

TEMPAT KETIGA
RM 10 (TOPUP MAXIS,CELCOM,DIGI )

"all life is an experiment. The move experiment you make the better"

TEMPAT KEEMPAT
RM5 (TOPUP MAXIS,CELCOM,DIGI )

"Blog ini bukan kisah dongeng tapi realiti kehidupan"

TAHNIAH BUAT KORANG...
ni senarai blog yg join contest anda terbaik!!! rebutlah peluang 4 terpantas tuh ea...
1. http://safiyahezora.blogspot.com/
2. http://24-7nay.blogspot.com/
3. http://mustwaniekl.blogspot.com/
4. http://innzninety.blogspot.com/
5.http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/
6. http://loveyoucontest.blogspot.com/
7. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/
8.http://nelumbonabilah.blogspot.com/
9. http://jomjoinctk.blogspot.com/
10. http://hairulizacontestga.blogspot.com/

SEJUTA TERIMA KASIH DARIPADA SAYA..
ANDA SEMUA SANGAT2 SPORTING...
JUMPA CONTEST LAIN YEA NEXT WEEK..

14 comments:

Silent Thinker said...

tahniah kepada pemenang..~
=)

noorniey Azman said...

haha!yes!tempat ketiga pon jadi laa~btw~tagline tuh ada typo sikit.."all life is an experiment. The more experiment you make the better".hee~more sebenarnya.bukan move :) tengs lah!muahaha

Pezol Stylez said...

eh eh...termenang lak contest nih..hahaha..Alhamdulillah..tau2 je dah expiredd date kr8 kannnnn...yeahhhh..thanks hairy!!

Nida said...

Alhamdulillah, rezeki.. Kak Nida menang tempat kedua.. syukur.

Kak Nida ada bagi message pada Hazwan (Along Nida).. :)

Terima kasih dan tahniah juga buat para pemenang

MaYa MustWany said...

hoyeh2..tahniah2 semua pemenang..

Nadratul Syazwana said...

Malangnya saya tak pakai celcom pun :p Hihi

hairy said...

LAGI 3 ORANG TERPANTAS!! CEPATT!!

❖ FS ❖ said...

Yaaa tahniah kepada pemenang .

misyamissyou said...

wahh tahniah pemenang!

hairy said...

lagi 2orang...korang xnak ker?haha..last date!

hidayah said...

tahniah pemenang..

hadiah best..berbaloi..

hairy said...

@hidayah:next contest jgn lpa join..luwyan2 lagi..haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 buat pemenang segmen...:)

inche hlovate said...

tahniah2