Tuesday, March 6, 2012

kesemua peserta CONTEST 1 ANNIVERSARY "boleh"dapat hadiah.


assalamualaikum..
ala2  KEJUTAN x tajuk kat atas tuh?kesemua peserta "boleh" dapat hadiah TAPI knpa ada "boleh"!!!! (dm ati korang ala tapi pulak kan) walaupun hadiah yg ak nak bg x seberapa kan hope korang sudi terima ea...hahaha....oleh sebab hanya 14 orang yang join contest(sedih kan sikit sgt tp bersyukur ok) so baget dari sponser banyak then penghargaan buat korang yang join contest aku ni akan aku berikan hadiah juga lah berupa topup TAPI hanya untuk CELCOM....if yg xberjaya masuk TOP 4 tuh kirannya korang ade  peluang nak menang topup no celcom.
TAPI "HANYA UNTUK 4 ORG TERPANTAS SEND DKT INBOX FB AKU NO TEL N NAMA BLOG APABILA TERNAMPAK ENTRY SENARAI PEMENANG DIPUBLISHKAN...
JELAS X?
so jadinya sekiranya 10 orang x tersenarai nama tu anda kena usaha dgn lebih pantas dgn menginbox maklumat yg tertera diatas sekiranya mahukan hadiah berikut.

HADIAH TOP 4
PERTAMA : RM20 TOPUP (MAXIS/CELCOM/DIGI)
KEDUA      : RM15 TOPUP (MAXIS/CELCOM/DIGI)
KETIGA     : RM10 TOPUP (MAXIS/CELCOM/DIGI)
KEEMPAT : RM5   TOPUP (MAXIS/CELCOM/DIGI)

SAGUHATI UNTUK 4ORANG TERPANTAS
RM5 TOPUP (CELCOM ONLY)
Untuk tuntutan hadiah anda perlu inbox di FACEBOOK BADGE
disertakan:
-no telefon
-nama blog anda

Segala hadiah2 saguhati dari penaja tidak boleh dipertikaikan sama sekali so kiranya atas luck anda if anda memiliki no celcom...
keputusan pemenang akan diketahui pada 7/3/2012 (waktu x ditetapkan sebab kita ada lagi contest)
hadiah akan dimasukan selepas 5ari tarikh pemenang diumumkan iaitu 12/3/2012.
terima kasih atas sokongan anda semua ea..kita jumpa lagi di lain contest...

12 comments:

MaYa MustWany said...

hohoho no celcom dh brkurun tak pakai.. ehh suka date 12/3 tuh..hahahah

nur_za said...

oo..kita paham..hehe
topup celcom tu..nak2..hehe

hairy said...

maya: alaaa yea ker..xde nk berjuang lah nih..hehe

hairy said...

maya: alaaa yea ker..xde nk berjuang lah nih..hehe

hairy said...

@nur_za:good girl anda paham..bca bp kali?hahaa...tggu tau klo blog awak x tersenrai top 4 lah :p...mlm ni bru keputusan kuar..penja tgh tilik2 tagline sbb byk nk dkt sama.. :p

noorniey Azman said...

yay yay!noni pakai celcom!

noorniey Azman said...

noni tak faham laa...means kena tunggu nnti nama senarai pemenang klua la??

hairy said...

@noni: alamak xphm ker?simplenya entryy tuh..haha....YUP KENA TGGU ENTRY PEMENANG TOP4 ESOK..IF KLO NAMA NONO XDE TERSENARAI TOP4 SO BOLEH LAH REBUT PELUANG YG 4 ORANG TUH...SAPA CEPAT SEND BERTUAH LAH :-)

JELAS?

nur_za said...

mau dkt 3 kli bce jgk tdi..bce skli xphm2..haha
stlh ditelaah lama2..ditaksir n dianalisis..akhirnyer paham juga..kah2..
gud luck semua

noorniey Azman said...

haha!dah faham daa~amboi!sejak bila nama jdi nono plak ni?haha

maszull said...

assalamualaiakum hazwan hairy...memang best betul dpt jadi teman blogger hairy di alam maya ni...blog penuh dgn segmen yg menarik...;)

inche hlovate said...

nak topap 5 ringgit gak