Tuesday, March 27, 2012

BUSY DAY

Assalamualaikum..
Nampak pic diatas tuh?okeh apa aku cuba nak sampaikan dlm entry nih adalah aku tersangat2 lah busy dah macam menteri keja aku arini..kehulu kehilir jalan sana sini kol sana sini tuk urus metting dah cam nak pengsan tp apa boleh wat keja kan..masuk2 terus mengadap pc taip segala benda yang penting..blog ketepi sat xsempat nak wat entry..ni pun curi-curi wat kejap..Almaklumlah kang nanti sepi pulak blog aku nih..hahaha...
i'll be back soon ok!! waiting ea singgah2 lah selalu tggal link dekat shout sbb kat opis aku x blh nak bw lah ada problem internet block katanya...

P/S: yang sporting nak join pencarian bloglist april sila KLIK NI

1 comment:

noorniey Azman said...

haha.xde laa bz.but noni juz xde mood :)