Monday, March 12, 2012

MAKSUD HEADER HAZWANHAIRY.COM

Assalamualaikum.
this entry entry aku nak cerita apa maksud yang tersirat dalam header aku ni melalui editing gambar & corak yang terdapat didalam header aku nih..

Gambar: ofcoz lah diri aku kan empunya tuan blog..hehe

Jalan raya
: sejuta langkah aku menuju ke satu destinasi untuk meneruskan hidup
mencari sinar kebahagian

Petanda arah
: kemana haluan aku nak tuju dalam kehidupan aku yang penuh
dengan berliku

Matahari
: aku ingin memancar sinar dalam hidup aku seterik sinaran matahari

Burung
: aku ingin terbang bebas mencari jalan hidup & idea

Pokok
:aku mahukan kehidupan yg tenang

Pensel: jari ini menaip entry blog untuk tatapan umum mengenai kehidupan,perjalanan hidup aku
yang penuh dengan liku-liku  untuk mencari sinaran hidup bersama family yang disayangi,
orang yg aku sayangi,sahabt&kawan yang aku sayangi yg bertahtha dlm hati ini berserta
idea2 fakta yang aku dapat kongsikan bersama anda
dan
aku menulis bukan untuk mencari glemer tapi untuk berkogsi bersama-sama..





corak berwarna-warni : aku mahukan diri aku berserta kawan2 blog aku sentiasa ceria seperti warna2 yang mewarnai blog aku ni apabila korang view....terima kasih

p/s: suka or xsuka? hehe

20 comments:

noorniey Azman said...

haha!my header tak pernah ada maksud~~

hairy said...

@noni:hahaha xde mkasud?cmna nk join contest cmni :p

nur_za said...

sy sdg cemburu meliht header baru kamu...err....santik sngt..

nur_za said...

sy sdg cemburu meliht header baru kamu...err....santik sngt..

hairy said...

@nur_za:sya sedng tersenyum simpul2 melihat komen anda..hahaha....nak cmni?tggu!!

.: iEyLa :. said...

siap ade makne tu..bagus2.. :)

hairy said...

@ieyla: hehehe terpikir nak wat header yag ade msd..haha

Cik Rose Cute said...

maksudnya memang kena gan header hihihi

hairy said...

@cik rose : tq akak...haha :p

nur_za said...

sy nak...sy nak..bg la stu..sob2

MaYa MustWany said...

suka pembaharuan kat sini.makin kemas n ceria..best2 tahniah zul!

Cik Purple Pinkypuff said...

hebat! tak ramai blogger yg memiliki header yg mempunyai mksud tsendiri.. hee.. :) contoh tdekat mcm cp la.. :P

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

like u header

Alieza Dayasari said...

good explanation.!!!!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...menariknya siap ada maksud dlm header tu caya la...:)

Nurfara Hani said...

header penuh makna. wow!!!
blog HH paling senang bukak dengan menggunakan wifi lembab ni.

shadowking said...

hanya blh kata.....UNTUNGLA....haha....congrate.....tgu edisi terbaru MJ aka Shadow king....

shadowking said...

hanya mampu berkata...(UNTUNGLA)...haha...xpa tunggu kemunculan MJ aka SHADOWKING90

Si Matatajam said...

Owh tu la maksudnya...banyak betoi elemen yg diselitkan kat header tu na...

Anisa Anuar said...

suka3...bermakna sgt