Tuesday, March 20, 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !


Assalamualaikum..
blog ini aku buat khas mengenai kehidupan,perjalanan hidup aku
yang penuh dengan liku-liku  untuk mencari sinaran hidup bersama family yang disayangi,
orang yg aku sayangi,sahabt&kawan yang aku sayangi yg bertahtha dlm hati ini berserta 
idea2 fakta yang aku dapat kongsikan bersama anda.

Secara jujurnya kenapa aku berblogging nih ea..sbb 1st aku wat blog nih untuk isi masa lapang aku lah time pada awalnya aku xtau sangat pasal blog nih then setelah hampir 8bulan aku buat blog baru lah aku tau bestnya bila berblogging nih..jadi aku pun jumpa lah nuffnang & churp2 dari seorang kenalan blogger seterusnya aku pun mula berblogging..

sekian terima kasih..hehe

3 comments:

Pka Rahim said...

hi! pka join segmen abg ben jugak :)

jemput singgah ye..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

tq..

Fa-zlyn said...

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...segmen yg sentiasa menarik n pasti ramai blogger yg join kan...:)