Monday, March 12, 2012

HEADER & BLOG BERWAJAH BARU

Assalamualaikum...
header baru
nanti aku cerita apa maksud lakaran yg terdapat dalam header nih
ke korang dah tau

amcam korang rasa ok x header & blog aku dah berwajah baru? yang pasti aku suka sangat2 design blog aku yang sekarang nih sebab nampak sangat2 lah ceria kan baru aku terasa cm setiap hari aku nak menaip...hehe...header blog nih cantik yg teramat lah then ada msd pada lukisan dekat header tuh tentang liku-liku kehidupan "sejuta langkah kembara impian hazwan hairy"

header ni dihasilkan oleh BOX CREATIVE dan korang tau kan box creative ni penaja untuk contest aku yang baru2 nih...tersangat lah kreatif header nih sejuta terima kasih buat along aka bos company ni ea..nnti kalau yang baru buat lagi tau..haha...yg pasti lakaran editing dalam header nih ade kena mengena dengan tagline blog aku nih...korang nk cmni x?kalo nak nnti aku wat contest then soh box creative taja lagi..haha

tagline plak aku guna daripada pemenang contest 1s anniversary blog liku-liku kehidupan baru-baru nih dan pemenang adalah pezolstylez ..thankz bro tagline anda dah berjaya ditempekkan dlm header baru...haha


p/s: suka atau tidak?hehe

13 comments:

noorniey Azman said...

haha~ok~ohseemmm~~nampak kemas!suka suka~

hairy said...

@noni: haha senyum memnjang ja ni bila tgk blog berwajah baru..ohh persan sekjp..hahah :p

Tentang Kita said...

simple and cute....

Khairiz said...
This comment has been removed by the author.
Khairiz said...

http://khairiz85.blogspot.com/2012/03/om-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

ZWAN SABRI said...

betoi tu betoi.. header tu ceria je.. aku bukak jer blog hang, terus hati aku rasa ceria.. btw, nice!

hairy said...

@tentang kita: thankz sudi view..hehe

hairy said...

@khairiz:otw bro nk join....tq so much :-)

hairy said...

@zwan:hahah kalo ade mslh nnti jgn lupa view blog aku tau weh..haha..btw tq so much :-)

Silent Thinker said...

simple.tapi sgt2 nice..
header tu mmg cantik!

nk header mcm tu boleh..
=)

hairy said...

@silent: hehe mmg nak hasilkn yg simple..nk juga ea?tggu next contest..haha

MaYa MustWany said...

ceria n menarik.suka2..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah pd nyer...:)