Tuesday, March 20, 2012

COKLAT TIRAMISU

Assalamualaikum
helo3 selamat pagi korang..Alhmdulillah kesihatan aku dah pulih so boleh lah aku start menaip semula..hehe..Maklumlah musim2 demam kan sekali demam hampir 5 hari juga lah bersantai2 dirumah...entry kali ni pasal tiramisu penah dgr kan?kalau yg suka makan kek secret resipe tuh mesti ckp ooooo tiramisu tapi ni bukan kek tapi coklat.. Pernah rasa ker idok? sedap okey coklat nih sekali makan pasti nak lagi tau..Aku terjumpa coklat nih pun masa pegi genting last week so ape lagi try lah beli walaupun harga nih haaaaa phm2 aje lah ea..hehe...tp kan berbaloi lah bila beli coklat nih rasa dia sedap sangat bagi penggemar coklat macam aku nih ape2 pun mesti kena cuba dulu..hehe..meh2 tgk bungkusan coklat nih.. ngee
Coklat tiramisu
bungkusan kotak coklat nih cantik kan "Beryl's"
So ape lagi kalau terjumpa dekat mana-mana tuh cepat2 lah beli yea anda pasti suka macam saya..ihiks

16 comments:

Pezol Stylez said...

sedap ea...hmmm...jom g genting lg beli tiramisu

hidayah said...

coklat beryl`s nih memang sedap untuk penggemar coklat yang tak suka manis..

banyak lagi koleksi yang sedap2.

kalau jualan gudang dia kat area serdang tu mesti kitorang serbu beli sebab harga dia jadik murah sesangat.
mampu beli lebih sikit..
hehe..

noorniey Azman said...

hadoi hadoi.xsuka coklat >___<

hairy said...

@pezol: jauh sgt plak nk p beli coklat tuh...area2 kl msti ade kot...cma xjmpa je tmpt tggi2 plak jmpa..haha

hairy said...

@hidayah:betul2 dia xrsa manis pun klo makn byk pun risiko dpt kencing manis pun cm kurang ja..haha...area serdang ade meh?ok google2 jap :-)

hairy said...

@noni:ee sdp lah coklat np xmkn?ruginya takut gemuk erk?hehe

Nurmaisarah Azmi said...

cam best tp brape ringgit untuk satu pack tu?

Nurmaisarah Azmi said...

cam best tp brape ringgit untuk satu pack tu?

Kakiwayang.com said...

Memang sedap amat pun Tiramisu neh..haha...kalo Kek Tiramisu lagi laaa...pergh...

hairy said...

@nurmaisarah : sedap sgt...10 biji rm10.90 jer...hihihi

hairy said...

@kakiwayang: betul3..klo makan smbil tgk wyg lagi sedap...haha :p

Saya Disini said...

sedp ke..xpenh mkn

Si Matatajam said...

Kat Langkawi ni banyak coklat... Nanti akak nak try cari coklat ni... Cam best ja ko promote dik...

Alieza Dayasari said...

yer ker... hmmmm yummieeeee

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....nyummmmy sedap nyer...:)

Nurfara Hani said...

10 biji rm 10.90? takde diskaun ke? hehe:) mesti sedap kan..