Wednesday, March 28, 2012

Senarai Peserta Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy

Assalamualaikum..
Selesai sudah sesi pencarian bloglist april blog aku nih. Walaupun target x tercapai tapi aku tetap berpuas ati juga dgn berkat kegigihan aku BW sampai heng lappy2, hempuk keypad pung pang2, menebaikan muka promote sana sini ade juga orang yg betul2 sporting nak join. haha....syarat-syarat biasa2 ja kan tp kebanyakkan yg memang dh follow..terima kasih buat korang yang sudi join segmen nih..nanti boleh lah BW tetiap hari ea..korang yang lain xsempat or aku terlupa nak masuk blog korang sory ea...lagipun blog aku nih xdelah femes pun just suka-suka wat segmen tuk senang aku nak bw nanti tgk kat sidebar ja kannn!!!...


MEH TERJAH BLOG MEREKA  


malam nanti aku senaraikan blog korang di sidebar BLOGLIST APRIL...
malam juga aku BW sbb kat opis kena block..
sejuta terima kasih again buat korang...
sama-sama lah kita review n bw ea....

12 comments:

Silent Thinker said...

wehuu..
no 2 kat situ...

are_lin@yu said...

yes ada...ayu no 19..hehe

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

terima kasih =) , saya yang ke - 4 , hehe

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

terima kasih =) , saya yang ke - 4 , hehe

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

terima kasih =) , saya yang ke - 4 , hehe

lady L said...

tujuh belas!hehehe

mybunny said...

maceh..jemput la dtg umh minum kopi.ahak

surat chenta said...

sepuluh ! hehe thanks sbb tempek blog cek dekat bloglist . ^^

Pecinta pink^^ said...

no 6:)

EYJA MASLIZA said...

alhamdulillah (!) ho yeah ho yeah ! terima kasih hairy !!! :')

MaYa MustWany said...

tahniah2..gud job zul ^^

nurmujahidah said...

tq awak,, really appreciate it :D