Saturday, March 10, 2012

MEATBALL IKEA

MEATBALL IKEA MUTIARA DAMANDARA

hrini tekak ni terasa nak makan meatball ikea pulak so plan arini jejalan ikea saja..korang penah makan meatball ikea?  kalau xpenah cuba tuh sila lah pegi dengan segera anda pasti akan berulang2 kali pegi..haha...korang yg tinggal area PJ n KL msti dah biasa kan...arini baru lah terasa cm nak wat entry pasal meatball nih. saja nak tayang2 makanan yg aku makan tadi almaklumlah otak dah beku xde idea nak wat entry blog..hahaha...ok dah2 meh sini tgk!!


oh yummy3...
amacm terliur x? klo ya sila pegi cari dgn segera dekat ikea mutiara damansara..



8 comments:

ZWAN SABRI said...

Arini jalan2 p FirstAvenue, PenangTimeSquare ngan Prangin Mall je..
Btw, terliurla tgk ,eatball tuu.. HUHU

hairy said...

@zwan: wahhh sakan jalan..haha..lmanya xjln2 png dh sebulan xblik..miss png..sobsob...blh lah lpk nnti..ngee..

nur_za said...

eee..
knp tunjuk2 ni..xsuka
ahaha

hairy said...

@nur_za:hahaha saja lah nk bg jeles :p

MaYa MustWany said...

oo kat damansara..huhuhu..

Nurfara Hani said...

sedapnye

Si Matatajam said...

Nampak sedap tu...bila la akk nak bleh rasa ni...

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi hazwan...cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Hazwan Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ