Saturday, March 24, 2012

NAMA PALING PANJANG DI DUNIA

Assalamualaikum.
haa entry nih nak tunjuk satu nama yg tersangat lah panjang boleh dipakai oleh 20orang lagi kalau satu nama ja.tapi omputeh lah ea..kalau nama melayu aku rasa paling panjang pun 4 ja...ni berpuluh2 apa sebab letak nama panjang cmni ntah lah dah macam baca ayat plak...haha..
ni lah budak itu
Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown
#sumber


P/s: korang penah dengar nama ape? kalau aku lah nama ni penah dgr NOR ALIA DIANZA DARWIENA....hehe

KORANG DAH JOIN SEGMEN :PENCARIAN BLOGLIST APRIL HAZWAN HAIRY? 
JIKA BELUM KLIK NI
TERHAD KEPADA 30 BLOGGER JA TAU

8 comments:

Pezol Stylez said...

letak nama sume keturunan dia kot

Aida Omar said...

panjang menjela.. pastu panggil baby je..huhu. Tu macam gabung nama je kan..

Cik Purple Pinkypuff said...

bebelit2 lidah nak sebot nama baby tuh.. hahaha.. ermm kalau anak buah cp pun paling susa nak sebut, nur haszarratul heezwin ngan mohd haszairriez heezhan jer.. yg lain sume simple2 jer nama.. :)

kay_are said...

pehal name panjang sangat? nanti die sekolah orang panggil name pendek gak.. huu

MaYa MustWany said...

hahaha mgarut je letak nama2 pnjang..dipanggil nanti 'baby' je..hahaha naya

Si Matatajam said...

Sian budak tu nanti mesti Ada problem nak tulis Nama time peksa kan. Ha ha.. Mesti berbelit-belit lidah dia nak introduce diri sendiri kat org lain tu..

Nurfara Hani said...

9bulan die pikir nama tuh.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....fuyooo panjangnya nama...:)