Wednesday, March 14, 2012

APAM POLCADOT : LEBAH & STRAWBERRY

Assalamualaikum...
ok! entry ni xde nak cakap pnjang lebar just nak letak pic apam polcadot corak baru ja.korang yang mana xtau lagi apa bnda tuh klik NI merupakan page like tuk korang if kalau korang berminat nak oder apam kat aku ea...segala maklumat, gambar2 suma ade dalam tuh apa yg perlu korang buat jika minat call aku ja tau walau dimana saja anda berada ea..hehe..meh tgk corak baru ...

corak lebah..dijamin selamat untuk makan tnpa sengatan ea..hikhik
strawberry macam2 warnaj



harga berpatutan ea...bermacam2 corak ade jadi apa tggu lagi..heee

3 comments:

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

.: mama lynn :. said...

nak cuba buat la

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cute nyer...:)