Sunday, March 25, 2012

FORMULA F1 SEPANG

Assalamualaikum..
selamat pagi korang hepy sunday ea. Plan korang arini kemana?..macam aku ari bangun pagi-pagi buta semata2 nak pegi sepang sebab nak tengok Formula 1 sedangkan orang2 masih lagi terlentang diatas tilam..hehe...Tapi xpe oleh sebab minat so hari minggu ini akan berkampung di sepang sampai malam..Ade blogger2 yang pegi ker? kalau pegi terjumpa tuh tegur2 lah ea..tu pun kalau terjumpa lah..hehe..okey lets go!

KALAU BELUM KLIK NI

3 comments:

kay_are said...

tak pernah aku g tengok f1 lagi.. macam mahal gile je tiket nye..

hairy said...

@kay-are:boleh tahan lah hrga nnti tgk aku update ticket ok..haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama pun tak pernah pi tengok...;)