Wednesday, March 21, 2012

OUTLET BERY'LS CHOCOLATE


Assalamualaikum...
Chocolate lagi kan!! mggu ni xabis-abis pasal coklat je kan..haha..semalam ade member tanya selain genting mana lagi yang boleh dapat coklat Bery'ls ni so ape lagi arini aku wat lah entry pasal outlet bery'ls nih..hehe...yang aku tau cuma dekat genting jer dalam outdoor game..selain tuh kalau kat area lembah klang nih ade 2 tempat ja dekat seri kembangan satu then jalan imbi KL..kalau dekat seri kembangan tuh outlet besar rasanya tempat penghasillan kot...xpe2 ni aku sertakan alamat n no phone yea kalau rsa nak beli coklat yg sedap nih silalah....hehe
              Bery'ls Chocolate Kingdom
38, Jalan Utara, Off Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603-21458211
Fax : 603-21459211
Operation Hours : Monday - Sunday from 9am to 6pm

              Bery'ls Chocolate Wonderland
No. 2, Jalan Raya 7/1, Kawasan Perindustrian Seri Kembangan 
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
Tel : 603-89436136
Fax : 603-89436021
Operation Hours : Monday - Friday from 8.30am to 5.30pm, Saturday  until 3pm

P/s :bagi penggemar coklat macam aku nih sanggup tau g cari walaupun jauh sebab sedap..tambah coklat tiramisu...hehe                                        

6 comments:

kay_are said...

kat genting je ade? memang jauh betul r nak cari coklat tu macam tu.. ish ish T_T

hairy said...

@kay_are: mula2 tau kat genting jer tp tgk2 ade lagi 2..hehe..sila2 pegi cari coklat tiramisu :-)

hidayah said...

kat bangi pun ada satu lagi gudang dia...
:)

are_lin@yu said...

dkt je dgn umh ayu kt sri kmbngan..mmg mrah bla dorg wt promosi aritu..;-)

MaYa MustWany said...

mas pernah g kilang nya..2 thn lpas xsilap..fuhh shopping sakan kat sana ..best

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....sedapnya kalau dpt makan coklat ni...:)