Saturday, October 15, 2011

HEYYY LAKI PN BOLEH

gempaq x tajuk entry blog aku petang nih?hahaha
haaa msti tertanya2 kan sbb pe aku taip tajuk camtu. kat sini aku nak create pasal grooming untuk lelaki. salah ker kalau lelaki pun nak jaga keterampilan diri?? kalo jaga lebih sikit kira over macam pompuan la erk? cam xbetul ja pikiran kalo pikir camtu kan? apa gunanya produk yang khas untuk lelaki tuh?pompuan juga yang pakai erk..haaaa dah terbukti lah kan khas untuk lelaki if kat produk tuh dah tulis for men! aiyaaaaa itu pn mau kata mcm perempuan ke?hak masing2 lah kan nk jaga keterampilan diri cam mana pn kan xperlu lah nk kata macam perempuan lah apa lah dah khas untuk lelaki..
kat sini aku nak selit sikit lah produk yg aku guna ni....hahahahaha
dah lama nak wat entry ni nak betulkan pendapat yg kadang2 tuh xbetul..ahks
tadaaaaaaa!!!!!hahahah

hahahaha ni ha grooming aku pakai over kan?tp suma ada okey bukan kosong..hahaha...suma tuh ditaja oleh loreal men expert n calvin klein.. ^_^
dua jenama yg aku minat sangat2...tp xsegak2 pn cm arron aziz..wkakakaka
pendapat korang amcm?

15 comments:

Pezol Stylez said...

pehhhhhhhhh...byk sial make-up ko..nk share ley x??

hairy said...

@pezol:hahahahahahah.....byk pn huduh gak cmna nih?hahaha......nak ker?meh!!

sara :) said...

hahahahahahahaahha .

hairy said...

sara:gelak ayt last erk?sobbbbbb

M said...

lepas nie mesti loreal tawar jd duta...

Khairiz said...

mak aih..kalu aku x pakai la semua ni..hehe...

ctk said...

giler r..metrosexual btul kamu ni..mesti pandai bergaya..patOt la encem...kalah ct :D

hairy said...

khairiz:ini slaah stu hobi sya lah..tp xansem2 gk..hahahaha

hairy said...

ctk:hahahah..amboi..mn ada ansem pn..bruk sgt nih..sobsob..ni hobi kami ja...gila kn..hahaha

SHaRKFiQ SSM said...

uishh, byk gila~ tekejut ak tgk..
dan ka nk pakai semua nih..
first tyme tgk~
hehe..

btw, thanks follow Shark, did follow u back~ ;)

hairy said...

shrkfiq: hahaha jgn lah terkejut!!haha..xpkai skligus lah selang seli....sbb support loreal so beli ja suma sng..hahahaah :p
most welcome rakan blog :-)

Nurfara Hani said...

fuh!! Kalah mak andam

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wow memang stylo betul la...;)

Si Matatajam said...

Zaman skang ni dah sama ja la... Orang laki pun nak nampak hensem gak kan...

inche hlovate said...

kalah sya hery..byk betul