Thursday, October 6, 2011

PERMULAAN BARU


asslamualaikum guys!
apa khbar korang?ada sihat kah!
hampir sebulan aku xupdate blog aku yg "suam-suam kuku" nih..hahah
bz sgt2 xsmpat nk buka gpn xtau nk wat entry blog cmna dh pikiran buntu pikir masalah ja...arghhh!!
but arini nk lah aku buka sbb ada time kat opis ngulor kan..hahaha
skrg ni life aku dh berubah...
skrang aku dh berkerja pn bru smggu mulaka
n kehidupan bru aku dlm dunia pekerjaan nih...alhmdulillah lah aku dpt lksana kan tggjungjwab aku kat opis nih..
walaupn lari bidang time aku bljar tp xpe ni aku wat sbgai pengalam smpai bila nk dok sja kan..skrg nih aku kja kat gov juga lah rezeki kot dpt kja kat sni kjap...
dripada dok umh sesja kn better aku keja..hihihi
keadaan kat opis ni mmg best sgt lah dgn eviroment dia ngn bos sporting habis stu kpla plak tuh..hahaha...
xde keja jalan2 je lah kjanya...yg pasti kja kena siapkn awl klo pn nak berfacebook or blog.but now kja abis sudh so blh lah wat entry sja2 nih..
.hihi
sejak aku kja nih life sedikit berubah lah...bngun
kja awal then blik kja pn dh nk mlm tu time opis sbbnya smpai lwat naik train yg sesak ngn manusia so terpksa lah tggu bg clear skit bru leh naik...blik smpai umh dh mlm penat then tdr bngun pagi pegi kja lak..haaa life agk berubah kan..dri dulu time mlm asyik kuar je..klo xkarok sja sgt lah..hahaha
but skrg sglannya dh berubah!!!
tp aku suka life aku cmni bru xabiskn duit...hihihih
tp yg penting sbtu n ahad cuti ok gov kan so untungla
h!!hahah
okey smpai sni sja lah entry arini..nnti smbung
blik lah ea...
neway selamat berkerja korang suma!


berbaju merah mnyala di opis !!hahaha

6 comments:

PCL said...

singgah dr blog ben td..

hairy said...

done! hehe

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....merah itu menawan juga...:)

Jiwa Lara said...

tetiba nampak kat linkwith td terus buka... hahaha.. nmpk perbezaannya d situ.. :P

Jiwa Lara said...

tetiba nampak kat linkwith td terus buka... hahaha.. nmpk perbezaannya d situ.. :P

inche hlovate said...

sama2..sya pun tgh berbaju merah ni haha