Tuesday, October 11, 2011

THE THREE MASTERKEERS

wajib tonton!!!!

haaa korang this week ada cadang nk tgk movie x?
if kalo ade kan aku cadangkan kat korang tgk cite "the three masterkeers"
best okey cerita nih bagi penggemar filem hollywood anda pasti xnyesal kalo tgk dgn jalan cerita dia yg menarik dan pelakon2 yg hebat serta kcak n cantik!hahahah
excited bila nk tggu ending citer ni...
pasti xkelip mata lah kalo tgk hero n heroin dia...fuhh!!hebat ok..
mari kita lihat dia pya actor n actress...
perghhh!!!!

olondo bloom okey!!hahaha.....smrt gila weh!berlakon watak jhat dia..

ni ha ray stevenson...

yg ni luke evans hebat juga berlakon nih...ala dlm cite robin hood tuh!


si bro ni matthew macfadyen lain betul time berlakon...ahks


logan lerman n gabriella wilde!arghhh sweetnya korang berlakon jeles2..haha

haa ni pelakon residen evil! kenal kan....mila jovovich

okey korang dh tgk pic dorang?hebat2 kan pelakon dia..so apa lagi sila lah pergi tgk dgn kadar segera..hehe...aku nk tggu org blnja bru nk p tgk kali kedua..haha

5 comments:

Pezol Stylez said...

xtngok lagi..huhu

hairy said...

pezol:bila nk p tgk..jum p dua lah jmpa blogger..wakaka

maszull said...

assalamualaikum hazwan....kalau dr novel mmg best cite ni...;)

Si Matatajam said...

akak tgk katun ja...

inche hlovate said...

sampai sekrg tak penh tgok lagi cite ni