Tuesday, October 11, 2011

ROLLER COESTER

nak tya korang lah sikit....
korang excited or teruja bila tgk ape?
msti suma ada kan persaan tuh..tipu lah klo xde kan...hihi
aku teruja bila tgk roller coester..
perghhhh!!!
mmg blh ternganga klo aku tgk bnda ni.sbb tuh this entry aku selik2 lah dlm tenet ni tuk cri maklumat tentang roller coester..smpai xbuat keja aku kat opis ni punya dok tgk..hahaha
ni ha aku kaji tentang 7 roller coester paling digeruni di dunia..
mari kita tgk ok...


goliath, california, usa


phantom's revenge , pennsylvania


millennium force, ohio usa


dragon steel ,jepun


superman the ,california, usa


tower of terror, queensland, australia


dodonpa, yamasaki,jepun

amcm?hebat kan roller coester cmni..teringin aku nak pegi nak naik jerit smpai gila..hahaha..stu harti nnti aku akn jejak jugak kat tempat yg ade roller coester yang hebat2 cmni..
sekian...

8 comments:

Pezol Stylez said...

nak g sini gak lah..jom hairi

hairy said...

JOM PEZOL..LG 3 TAUN KAN?HAHA...KLO GENTING BLOLEH LAH SKRG :P

.: iEyLa :. said...

huhu..same la kite..takot tp nk gak naik..hikhik

M said...

teringin sgt... jom arr... nak ikot gak hehehe

Nurfara Hani said...

seram tuh nak naik menatang ni..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....gayat tau kalau naik bendalah ni...:)

Si Matatajam said...

Kali naik yang ni tak ketaq lutut saja la... Naik kat genting ngan Time Square tu pun dah ketaq... Yang ni lagi la dasat...

inche hlovate said...

sumpah tak teringin nak naik..untuk pengetahuan waa gayat haha