Tuesday, October 25, 2011

JERUK PENANG

halamak!! terliur x?ade yg mengidam x nak makan benda nih?
mesti ade yg teringin kan...
pagi tadi aku keluar pegi beli jeruk tuk kawan2 yg order kat KL sana..maklumlah orang penang kan so kalo balik sini mesti ada ja nak order jeruk from penang..
lain kata mereka..apa yang lain nth lah nk kata sedap sama ja cuma nmpk meriah ja jeruh sni macm2 ade.blh dikatakah syurga jeruk lah kat penang ni merata tempat akan ade..
so demi tuk kwan2 yang aku sayang aku tolong beli tuk dorang..'korang nak ker?
xpe next time boleh order kat aku lagi ya...hehehe
tadaaa!!!


amacam?terliur x?hehehhe..jemput makan yea ^_^

13 comments:

Pezol Stylez said...

kawan kat KL je ke?? kat batu pahat ni xde??? hehe

hairy said...

pezol:mestilah ade!! basr lgi bg nnti...kat kl kecik2 ja..hahaha

iza said...

Assalam..
Teringat jeruk kat Bazar Penang....sedap dan murah. Masa dok kat USM dulu, rajin beli bawak balik kg...selalu beli jeruk salak...

remyhazza said...

pagi pagi nampak jeruk....
pergh!!!!!
peberet giler....

ch000tz axoera said...

errkkkk a'a lama xmkn mende nie weyhh.....

hairy said...

remyhazza:hahahha...mai2 mkn sekli :p

hairy said...

choootz:mai lah kita makn sma2 byk lagi nih..hahahah

BiQa HatmiN said...

nak jeruk...sedapnyer...

hairy said...

biqa hatmin:meh2 sni amik....kat png ja..haha :p

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang terliur bilatengok jeruk tu kat penang mmg banyakkan...;)

FaFa EhA said...

pehhhhh kembang pipi

Cioccolato World said...

lama tk makan jeruk adududu

inche hlovate said...

suka giler mkn jeruk..kat dlm peti sejuk umh ade jeruk pak ali :)