Monday, October 17, 2011

BEST FRENDFOREVER

kawan!!ade macam2 kawan kan kat dunia ni.
kawan sekolah

kawan kolej
kawan universit
i
kawan faceb
ook
kawan mak
an kawan..hahaha!! (gurau2)suma ni kawan kita ja xtau mn stu kwan yg betul2 boleh dianggp kwan.
bukan sng kita nk c
ri kwan yg betul2 ikhlas nk berkwan skrg nih.
kena selidik bebebtul s
esorg tuh bru lah kita tau mna stu kawan mn stu lawan.
klo betul seseorg tuh ikhlas berkwan ngn kita mereka ni ak
an selalu berada ngn kita disaat susah dan senang.xbermksdnya berkwn tu give somthg kat kita kan just semngat dri kwan2 itu penting untuk khdupan harian kita.disaat kita perlukan tmpat untuk bercerita,gosip2,luahan persaan,lepak2 kawan2 lah kita akn cari...
jnji kalo nk berkawan tu biarlah ikhlas bukan ada udang disebalik batu.
kat sni aku nk kgsi skit pic2 untuk tatapan..haha

ni lah org yg berada dismpaing aku disaat aku sakit,susah,yg byk tlong aku untuk terus bersmngt.tanpa kalian aku xtau cmna nk hadapi suma ni..bru sesaat aku ade problem terus refer kat dorg then selesai maslh...
mereka ni diibratn sbgai stu keluarga buat aku. (mmg keluarga dh pn)hihi
kawan,sahabat,cousin,family, m
ereka lah...



and then ni plak kwan2 UPDATE baru n lama facebook aku yg slalu aku sembang2,gosip2 yg byk juga lah tya aku bila aku susah.. mereka masih setia berkawan dgn saya..hahaha!
bukan sng kita nk dptkn kwan yg bila kita ade mslh je chat lah,inbox lah,hp lah berbunyi ja tya sbb pe..hahaha....tq korang!!!( yg xde pic dlm entry blog ni myb aku slh pndg ke next time aku wat)hihi
mereka ade lah!!!!
!! jeng....jeng...jeng....hahaha!! (xyah knlkan nm lah yea) :p

okey sekian sja entry wat kali ni...sbb entry ni aku tulis tuk hargai kwan2 sja.mereka yg benarkan aku copy pic kat ats ni tq sgt2 weh hope korg suka..hehe.nnti rajin2 10 taun lg view lah blik blog aku ya...hihi..bukan sng kita nk dpt kwan2.if kawan2 yg xde dlm ni ampun maaf dipinta ya sbb nya mereka yg ade pic ni slalu sembang kat facebook aku nih..aku refer kat fb je tp kawan2 yg luar kwn2 hp aku korang sgt2 terbaik xbermkna korang xde dlm ni korg xpenting..sumanya penting kwan biar beribu kasih biar satu...
love u all my fren ^_^



p/s thank korang view my blog yg sgt2 simple n baru nak naik nih..muahaha

14 comments:

Pezol Stylez said...

wahhhhhhhhhhhhhh...berkawan biar beribu..yg spesel ttp satu..;p

hairy said...

@pezol:hahahah betoi tuh.....kwn biar byk yg spesial tuh stu.. :p

Khairiz said...

bagus la kalau macam tu, ada gak kawan susah n senang :)

sara :) said...

comel yg nme sara tu . haha
thnks zul ..
hai ..
ry <3

M said...

btoi 2... kwn byk2 xpa... spesel mmg kna 1. kalo ramai 2 parah arr :p

ctk said...

ololo...kawan2 dia ensem2 n comey2 sajew..nk jd kawan kamu lah, msti jd cOmey nanti..hahahah

hairy said...

khairiz:alhmdulillah msih ada kwn2 yg rapat tp dorg jauh xde kat kl..hahaha

hairy said...

sra:hahahahha..tettt!!!mulkn berblogger..hahaha

hairy said...

ctk:alololo dia pn comei ape kn..sweet sgt...kwn2 kami ja yg ansem2 n comey2 kmi x pn..tumpang glemer dorg ja..hahaha..sila2 kita knl..haha

khaleeda :) said...

semakin ramai kawan membuat kita semakin yakin diri.insha Allah :)
entry saya juga pasal kawan tapi tajuk sahabat :) hehe ..

.: iEyLa :. said...

alolo..sooo sweett...
biar rmai kawan dr ramai musuh kan.. ;)

phieya said...

bnyknya kwn..so, saya juga salah satu kwn awk juga bukan??hahaha.. tettttt

Putera AzhaMoza said...

bila nk karok ni..grrrr

maszull said...

assalamualaikumhazwan ...ramainyer kawan die...:)