Sunday, October 9, 2011

CHOP & STEAK HOUSE

ehem!!!
CHOP N STEAK HOUSE!!
ada spa2 penah dgr x rstoren ni?
haaa klo xpnh dgr xpe mai sni aku nk bgtau..
restoren ni dkt area selayang mall tepi jalan ja gah restoren mereka klo korang tersa nak makan western aku saran kan kat korang better try cuba pegi sni makanan n enviroment dia mmg best..feeling abis weh!!ahahha
sekali cba pasti nak lagi..!harga dia pn boleh tahan lah brpatutatn juga dgn rsa kesedapan dia tuh xkn anda rasa rugi bila nk bayar kat kaunter tuh..hehehe
ni haaa aku pnya rezeki dinner smalam..
jeng jeng jeng!!!


ni black paper steak harga dia cuma rm 11.9o sja!!!


ni chiken wing harga dia rm8.90 !


ni chiken grill harga dia rm9.90...

macam rancagn JALAN-JALAN CARI MAKAN plak kan ngn harga bgai..haha
untuk informasi ja kat korang..hehe

berpatutan kan??
sedap gilaaa okey.....
kalo spa2 nk ajk pegi okey ja jum korang blnja erk...hehe
selamat mencuba tau kekwan yg dkt area2 KL ni.... ^_^

8 comments:

Pezol Stylez said...

nakkkkkkkkkk jugak !!!

anamizu said...

perhhh!
menyelerakan!
meleleh liur nih :P



luv,
cik ana

hairy said...

pezol:meh lah kl....klo x kat jhr ade x?hahahah

hairy said...

cik ana:sya dh folow blog awk..wahhh femes juga nih..mnrik..heheh...tq ^_^

anamizu said...

cik ana dtg lagi..hehe
aah terime kaseh sudi folow
blog cik ana :)
cik ana folow blog hairy
gak ni ye ;)







luv,
cik ana

Pinky Aina said...

Nak satu .wing,

Si Matatajam said...

Kl kat Langkawi ni akak suka mkn steak kat GM burger ngan EE burger..best sgt...

inche hlovate said...

a'ah la murah..takpe nanti ajak akk pi sne la