Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

assalamualaikum..
aku rasa aku nak try join segmen BEN ASHAARI & LYSAA SECRET ni lah.sbb aku rsa xde entry nak buat sbb arini bz dgn convo dah ternmpak segmen ni so nak try join lah..hehe


persamaan dua2 kat blog ni ea...
kedua2 blog ni mempunyai daya tarikan yg tersendiri yg boleh buat pengikut blog ni tuk tekan KLIK sbb nak tgk apa isi kandungan entry yg menrik dgn perlbagai segmen yg boleh bagi maklumat, pngajaran kepada semua bloggger then dua2 blogger ni tersangat femes dgn bilangan pengikut yg sgt rmai! *skema gila ayt aku..miahahaha

cara untuk memajukan blog...
kalo soalan ni xpyah jawab blh x?sbb xtau nak jwab ape tgk dah maju kehadapan dgn sgla bnda yg ade dlm nih..lgpan sya blog baru so nk bg pendapat cm xbp nak pndai lagi..haha..so xde idea nk bg untuk blog ni cuma nak gtau yg dua2 blogger ni sgt terbaik..all the best dan teruskan dgn entry2 anda..

sekian ^__^

13 comments:

DiDiE eLa said...

jenguk2 sini~

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Fendy said...

singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

cx's said...

cx terjah sini :) aucak!

aq noor said...

salam kenal tuan blog,,
sggh dri segmen yg same..

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

mursyid diey said...

jalan-jalan terjah blog dari blog ben ashaari..wee....tak sempat join...tapi nak masuk jugak..hehe,,,

http://dzuandiey.blogspot.com

Pinky Aina said...

Kak.lysaa comel nya.gram tgok mata kak lysaa

inche hlovate said...

rajin gak hery join segmen ye