Wednesday, October 19, 2011

MY HOBBY

assalamualaikum...
aku dah blur nak wat entry cmna lagi dah kehabisan idea lah cmna aku nak wat nih?nnti kalau ada yang menarik aku taip erk....
entry ni aku create ats suka2 ja nk bg ade entry evryday..hehe
jangan jadi gini??title dia right...
mengenai apa ya?!!
nak tanya sikit korang kalau tension korang wat pe?jawab2??mesti macam kan jawapan korang..
korang nak tau aku kalo tension wat pe?haha
aku kalo tension aku suka shooping ngn makan..
ishhh cm pelik ja klo tension shopping kan abis klo ari2 tension xkan nak shopping?hahaha
xdelah cmtuh bila ada duit ja lah kalo xde duit windo
w shooping sudah lah .bkn ape kalau shooping ni memberikan stu kepuasan bagi diri aku xkira lah shopping apa pan bila aku dah beli aku rasa lega ilang segala tension sbb dah dapat barang mesti senyum kan..so ilang lah tension aku agak pelik di situ..hahaha
nak tgk apa aku beli bila tension? barang2 ni aku simpan dri pertengahan tahun lepas smpai ke hari ni. tadi simpan2 almari tenampak lah segala benda ni so ade idea nak wat entry...
tadaaaaa...


p/s: kalau tension jangan ikut jejak saya ya nnti merana hidup kalo terdesak..hahaha..pastu mula lah nak susahkan mak abah mintak duit sebab abis maklumla jauh ngn family kan time stdyskrag dh keja hope aku leh kawal...hehe

23 comments:

~ selowmelor ~ said...

hahahah harap dpt kawal lps ni :) simpan duit beli rumah ya:)

Pezol Stylez said...

shopping kt TOPMAN yer..?? mantap!!

hairy said...

@selowmelor: amin mudahan lah..ni ha kja plak lg lak tension nnti cmni lah jdinya..hahaha :p..yess mestiz!!!

hairy said...

@pezol:hahaha ala kat TOPMAN tuh murh2 ja lah...bkn beli yg mhl xdenya nk mntap! :p

macam ku kata said...

hayyooo...banyak tu..hehhehe..ehhe

hairy said...

@macam ku kata:haaa bila tension gini jdnya..jgn2...hahah

DibaHadzim said...

amboi . shopping nye tak ingat dunie ye ? ingt pompuan je suke shopping . huhu . barang2 yang tak nak gune tuh buat ape ? jgn buang , jual lah dari buang . sayang kalau buang . huhu ;)

M said...

wt koleksi paper bag ker.... reuse semula taw... hehehe :p

Tatie Atikah said...

huhu best gak kumpul paper bag camni...baru rasa shopping tu nikmat...ye dok?

hairy said...

@tatie atikah:best2 sbb ni slh stu hobi kami..hahaha :p puas tp duit abis :p

ch000tz axoera said...

waaaaa banyaknyer paperbags...hehehe rasanyer mine pon banyak ni gak kot....tapi ada dalam store asyik dok topup ajer tapi tak pernah jengok pon berapa hehehe

hairy said...

@choootz axoera:hehehehe...ni sbhgian yg ade kat umh sewa kat kg lagi byk..hahahah...klo hitung2 blik leh beli keta dah :P

Leena (cenccia) said...

whoaaa!! banyak nye die shopping..kalah pompuan....hahahaha..:)

I am...izuan said...

wwwooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!

hahahahaha...gila lah....

toink2 balek sini...follow blog ni..follow me back ok?

TiMbAHiJaU said...

shopaholic rupenya en.hery ni :P (betul ka aku eja tuuu)

tak sanggup la nak shopping lelama :D

hairy said...

@leena: hahah..tu bila tension gini lah jd :p

hairy said...

izuan:tau xpe jgn gila sudh..ahks

hairy said...

@timbahijau:kira betul lah tuh..hery pn konfius ejaan yg tuh..hahaha

Nurfara Hani said...

wow... ade jugak lelaki mcm ni kan?

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy.....banyaknya beg2 tu pergi shopping sakan yer...:)

Rien Rose said...

whattttttt deeeeee????? bapak banyak!!! ni perempuan ke laki ni ahhahahhahahaa

Si Matatajam said...

Wah dasat la ko punya tension ni dik... Kl tak dak fulus tu Camna la agaknya bla tension time tu..

inche hlovate said...

lepas ni nk shopping jgn lupa ajak taw