Tuesday, October 11, 2011

DARI BLOG BEN ASSHAARI

OMG!
rsa terkejut bila belek2 BLOG blogger terkenal BEN ASHAARI tiba2 tgk link blog aku naik kat page dia..haha..
dpat masuk dlm blog blogger terkenal kot weh xkan lah xterkejut oi teruja kan...dah la blog aku ni xbp nk aktif dulu skrg ni ja agk aktif sbb nak isi masa lapang kat opis..
satu semngat untuk aku terus menulis dlm blog liku-liku kehidupan ni..hahaha
bayangkan aku senyum sampai sakit-sakit mulut dpat penghrgaan cmni..
terima kasih byk2 tuk beliau sbb memilih blog aku yg xde pape ni sbgai "5 BLOG BARU PILIHAN BEN ASHAARI"
http://www.benashaari.com/2011/10/5-blog-baru-pilihan-ben-ashaari_08.html#links

terima kasih banyak2 en ben sejuta perhrgaan tnda ikhlas buat anda...
everyday akan view blog beliau... ^_^
ni en ben pya blog...

http://www.benashaari.com/

menarik kan!!!!mcm2 adaaaa....

9 comments:

Khairiz said...

sama la kita..pernah juga terpilih, tapi bukan blog yg ni, tp blog yg lg satu hehee..so teruskan berblog k

hairy said...

KHAIRIZ:eh ada 2 blog ker?mn stu b;log lgi..hehe...okey bro tgh usah nk jd blogger..hahaha

Pezol Stylez said...

untung lahh dpt PERHATIAN dr abg ben..huhuhu

hairy said...

pezol:hahaha..xpa kita kgsi bersama lah PERHATIAN tuh..haha..ko kn byk tlg... :p

DibaHadzim said...

samelah kite . diba pon xcited tgk . dulu takot beno nak naeknye . tapi once dh naek tuh tak ingt dunie dah ! ;))

hairy said...

DIBA:EH ROLLER COESTER KER?NI POST LAIN..NGEEE!!SLP POST ERK..CAKKKK..HAHAHAHA

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 yer,,,:)

Pinky Aina said...

Tgok famos lagi he*conngrat,

inche hlovate said...

best la dpt juga tersenarai kat blog femes kan