Thursday, February 14, 2013

VISIONNAIRE TEAM SPORT


VISIONNAIRE FC TEAM SPORT


Visionnaire team merupakan sebuah kelab yang mempunyai penaung serta memiliki organisasi yang menjalankan pelbagai aktiviti seperti sukan & rekreasi , pendidikkan , kem motivasi , aktiviti amal, annual dinner, pelancongan & kebudayaan serta banyak lagi aktiviti yang melibatkan komuniti remaja dan dewasa.

Sebarang persoalan korang boleh  follow blog visionaire --->http://visionnairemy.blogspot.com/

Aktiviti-aktiviti akan diupdate di situ kalau korang berminat boleh ikut serta dengan aktiviti yang di jalankan oleh Visionnaire team ni.

Kepada korang yang free esok ( jumaat ) 15/2/2013 boleh join aktiviti sukan yang diadakan untuk mengeratkan silatulrahim antara satu sama lain. Sesiapa sahaja boleh ikut serta ea untuk sport ni.

LOKASI : KOMPLEKS RAKAN MUDA PUCHONG
TIME : 10.00MLM- 12.00MLM
SUKAN : VOLLYBALL & NETBALL

Berminat boleh segera join kan diri esok!!! yang pasti FREE!!!! 
Boleh ikuti link dibawah
Visionnaire di
Facebook : FACEBOOK GROUP
FB Frend : FACEBOOK FRIEND
Blog : http://visionnairemy.blogspot.com/


p/s: 5 hari cuti tengah amik mood nak BW..haha...wait yea rakan-rakan ku..


28 comments:

AyueJean said...

Amik mood dulu....
Hehehehehe....

Anonymous said...

wah... menarik, tpi Puchong agak jauh jugak la... hurm...

Mrs Velentine said...

jauhlah..hehehe...

Unknown said...

Mesti best kan ^_^

Kakcik Seroja said...

Jauh beno tempatnya...

Emmymazli said...

volleyball tu lelaki sahaja ke ada perempuan skali... cam berminat jer nak join...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya kalau ada xtvt mcm ni...:)

Fatin Diana said...

alaaaaa, takboleh nak pergi sebab esok nak balik KT dah :(

Unknown said...

balik bercuti terus bersukan ye hairy???? nak main vollyball ke main netball nie? he3

The ShomeL TwinZ said...

wow sama la, 5 hari gak, nk ambil mood, kena bw dlu :)

kisah si dairy said...

menunggu entry dari en.Hery nie..

Nick Nashram said...

nak pegi tapi jauh pulak tempatnye tu..haha

inche hlovate said...

jauh na la

Unknown said...

2 dia....banyak xktvi noo

Diana Rashid said...

tak larat dah nak bersukan la ni..letih..hahahah

Sukma said...

untuk belia remaja ker...?

Unknown said...

esok p tempat egyptair balik mesia . hahhaa

anakHajiMuaai said...

menarik2.. :)

Orga said...

wah..bagus ni, sambil bersukan sambil tambah kenalan. kalau takda aral melintang maybe join malam sok :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bestnya dapat main netballl

Miss N™ said...

jauh..xdapat nak join..

suwara entertainment said...

bestnya!!! dah lama x main netball, tu pun sbb preggy. hehehe

Akupenghibur.com said...

bkn dari puchong boleh join ?

ayut said...

oo..arini la ye ada game...

C.T.K said...

harini ye...goddluck utk eventnya :D

Anonymous said...

ok free2 KA terjah

Leeza Dayasari said...

seronoknya... waaa kena follow ni.

Aimacomel said...

Dah follow situ...